Första skriveriet från min Mac

2010-08-31 - 19:40:51
Efter många om och men, var tvungen att halvt återställa min iphone sedan internetdelningen inte fungerade. Men nu fungerar det och jag har trådlöst internet wohoo! Jag är otroligt glad nu måste jag säga. Förut idag hatade jag allt med teknik att göra men nu fungerar det ju så... ja. Schizofren.
Kärlek <3

I can't sleep when all this spinnin' around

2010-08-30 - 21:37:10
Första skoldagen avklarad. Piece of cake. Det var bara massa flum, som vanligt på Musikhögskolan. Vi har ett litet uppträdande på fredag som vi ska göra valfri låt på. Vi kunde inte bestämma oss men nu blir det ett Disney-medley. Piff och Puff, Quackpack, Luftens hjältar, Bumbibjörnarna. Nostalgitripp! Ska bli kul!!

Och för alla er som tänkte se "Vampires Suck" så gör inte det. Otroligt löjlig film som man bara skrattar åt för att den är så löjlig. Kaffet efteråt på Wayne's var höjdpunkten. Marre tog en smoothie i kylan. Jag satt och hackade tänder i min k-k-klänning. Hösten är här, fram med halsduken som man virar tre varv runt halsen!!

Jag skulle inte tacka nej till en sån här just nu.

 

Yes yes yes yes yes yes pt. 2

2010-08-30 - 11:59:44
Välkommen Mac!
Äntligen är han här!
2013 gram
33 cm bred
Underbar och älskad
Wish I didn't miss you anymore

2010-08-30 - 10:56:50
Ingen Mac än. Jag bara tjatar om den där Macbooken hela tiden, hur står ni ut? Hur står jag ut? Jag vet inte själv faktiskt.

Men idag så började dagen med körlektion som gick supermegagreat! Pappa var med i bilen och tyckte det gick bra med. Nu så skruvar jag upp musiken på Spotify och sjunger med, gör mig i ordning för första skoldagen den här terminen. Och min sista dag med antibiotika! (Jag fick urinvägsinfektion igen efter Mosebacke-spelningen. Tack Oskar!)

 

Strålande humör är jag på, även om TNT's trying to bring me down! Kärlek

I don't want to bore you with my trouble

2010-08-29 - 23:18:32


Imorgon börjar det.
Min femte termin i skolan. Det har gått fort. Ser fram emot det på ett lite vemodigt sätt. Kommer säkert spendera massor med tid på Musikhögskolan efter lektionstid. Men mest ser jag fram emot ensemble och gitarrlektionerna. Piano också i och för sig, men det har varit så himla B tidigare, vi har fått spelat barnlåtar. Ja menar, barnlåtar. Kom igen?! Ge mig något att bita i. Även sånglektionerna har varit rätt värdelösa för min del. Jag är sångerska och det enda som sades till mig på de lektionerna visste jag redan. Det var inte mycket som sades heller. Vi får se hur det går. Med plugget, med musiken, med min Mac kom igen nu då förfan, med allt. Jag börjar inse att hösten är här på riktigt. Om det är deprimerande eller inte struntar jag i just nu. Laddar inför imorn med lite soulmusik såsom Stevie Wonder (rubriken) och Donny Hathaway. Men får lite fina minnen till Brandys Almost doesn't count. Och Angie Stones Bottles & cans. Fem-sex år gamla minnen. Somnar jag fint ikväll. Tack och adjö. /A

Vi ska dansa i neon på vår resa genom natten

2010-08-29 - 11:30:35
Gårdagen på Globen blev ju rätt kul faktiskt! Mina förväntningar var nog inte så höga, men jag hade väldigt skoj! Vi satt allra längst fram, närmast scen precis i mitten. Killerplatser jag vet! En efter en sjöng dom, artisterna. Martin Stenmarck fick många skrik från alla glada damer i publiken. Han var rätt rolig faktiskt.

När Lena Philipsson sjöng "Dansa i neon", nu ni, så hoppade hon ner från scen och började räcka micken till folk. Ingen kunde ju texten. Min svägerska var då så snäll, plus hennes två arbetskamrater, och började skrika "HON KAN, HON KAN" och pekade på mig, varav jag utbrast ett jätteNEEEJ. Wait for it. Men Lena Ph kom fram till mig och stack micken i mitt ansikte och sade: Okej, vi sjunger du och jag. Nej. Jag sjöng. Och jag gjorde det med bravur. I ett fullsatt Globen. Med en filmkamera precis i ansiktet. Jag på storbildsskärmen. Jag live inför hela landet. Jag fick applåder och skrik. Sen så sade Lena Ph nått i stil med: Wow, det där är det inte många som klarar, du måste få en kram! Så jag fick en kram sen så kravlade hon sig upp på scen igen och avslutade låten. Fan, jag är bäst. Men så är jag ju faktiskt sångerska hehe. Och kändis. "Var det du som sjöng?". Ja det var det. Untz untz.

Sen var det paus, sen kom Veronica Maggio och jag kunde varenda textrad. Alla andra satt stilla och undrade vem hon var typ. Efter henne blev det tråkigt. Takida var där och det är inte min typ av musik så jag satt uttråkad medans alla småtjejer sprang fram och fotade. Så vi gick. Åkte hem. Jag flummade lite hemma och sen däckade jag på sängen runt ett.


Fullsatt Globen!

Kom igen Lena!

 

Veronica, Veronica, var är din blåa hatt?

 

Bandet var bättre igår.

Behöver du körsångerska så säg till. Jag e grym (och självförtroendet är det tydligen inget fel på hahaha)


Idag blir det bio. Toy story 3 i 3D. Jag har barnasinnet kvar. Peace

Ingenting är som det var, ärligt vad har jag kvar nu?

2010-08-28 - 14:42:04
Jag är besviken. Jag hade taggat upp till tusen över att se Oskar Linnros i Uppsala, fått med Alex, shit vad kul det skulle bli. Sen så imorse så kikade jag på biljetter och då står det att man måste vara med i nått Uppsala studentförbundstjaffs för att gå. Så där rök nästa helgs planer. Surt.

Sen så är jag besviken, eller mer arg, över att min Mac inte kom i torsdags. De jävlarna bara lovar och lovar och så kommer den inte. Jag HATAR leveransbud. Först UPS och nu TNT. Jag stannade hemma hela dagen för att ta emot min Mac och så kommer den inte. Jag har ingen portkod. Det var problemet förra gången och nu med. Jag har ingen portkod. Jag har ingen portkod. Jag har INGEN portkod. Förstått?!

Min Mac kommer nu på måndag när jag har körlektion 9-10 och sedan börjar skolan 13.30. Jag lovar att de kommer komma precis innan jag ska till tåget så jag kommer försent första dagen. Fast det gör inte så mycket kanske. Mina lärare är rätt schyssta. Ser faktiskt lite fram emot den här hösten på KMH. Nu lät jag glad men nej, är fortfarande besviken.

Snoriga armar och en randig kind

2010-08-28 - 14:13:50
Igår var jag och Emz på Grönan och såg Veronica Maggio. Det var sjukt bra! Emz hade sagt att hon var bra live och det var hon! Vi kunde i princip alla låtar med så vi dansade och sjöng med och hade oss. Grymt bra kväll!


Och gissa vad jag ska göra ikväll? Se Veronica Maggio på Globen. Eller säger man i Globen? Det är inte bara hon som uppträder, men det är henne jag vill se mest. Vem är Magnus Carlsson liksom? (jo jag vet, komhemvibörjaromigensnubben). Sen så vet jag också att bilden är sämst, men min iphone suger ibland. Den valde förstås att göra det igår. Tack. Men det gjorde inte så mycket. Kanske kan ta en bra bild ikväll för jag sitter längst fram närmast scenen hehe.

Grönan igen om två veckor, då är det Hoffmaestro som gäller. Många konserter det har varit i sommar! (öh det där var ju bra svenska). I like.

I'm still alive but I'm barely breathing

2010-08-25 - 22:56:43
Alltså. Dessa äckliga vita piller kommer bli min död. De smakar och luktar äckligt. Jag måste ta det med jordgubbssaft för att lindra smaken. Vatten går inte. Då fastnar de i gomen och man känner den där smaken och får kväljningar. Men jag måste äta dom. Tre gånger om dagen i fem dagar mot infektion. Jag ska uppfinna antibiotika med hallonsmak. Eller tropisk. Vem uppfann bajssmak liksom? Och vem VEM uppfann infektioner? Blä.

You help me escape the reality I live in

2010-08-25 - 19:54:12


Ett missat samtal. Jag blev nervös. Är han på väg? Får ett sms. Ja, han är på väg. Men sen så läser jag vidare. Jag missade honom. Med en kvart. Han stod i min port men kom inte in. Ville inte vänta. Det kanske var lönlöst ändå, han visste inte vart jag var. Han tänkte överraska mig, men så var jag inte hemma. Jag var onåbar. Mobilen hemma också. Tusan.

Jag var ute och körde på E4:an och levde livet. Han stod i min port. Så långt borta men ändå så nära. Jag ringde upp och han ville ha min portkod. Jag har ingen portkod. Jag har ingenting just nu, bara väntar. På honom. Imorgon kommer han igen. Då är jag hemma. Jag ska ta emot honom med öppna armar och slänga ut den andra jag har hemma, som blir utbytt. För jag förtjänar något bättre efter allt den andra gjort mot mig. Imorgon är han här. Fin. Ny. För evigt min. Min Mac.

Det är över snart

2010-08-24 - 21:48:14


Ikväll var det Robyn som lät som en smurf. För en milliekund bara. Sen tog jag bort alla konstiga effekter och då funkade allt. Kan inte min Mac komma tidigare än fredag? Jag dör här. Det är inte meningen att man ska ha ångest över sin dator, att man ska känna hat varje gång man trycker på on-knappen. Varje gång man gör någonting viktigt och hela datorn stannar upp i fem minuter, då känner man sig körd. Tom. Inte ska en teknisk apparat framkalla sådana känslor? På fredag är det slut med det. Då är den historia. Ett tomt skal utan innehåll. Rensad från mitt liv. Borta. Finito. Över. Så över att den kommer önska att den vore under.

Through the years I know, I will stay with you

2010-08-24 - 17:39:10Mötte mamma vid hennes jobb. Men jag missade t-banan precis så jag tog en annan, och sen ta bussen. Men då var det en stor fet blåbuss som stod och blockerade vägen så inga andra bussar kom fram. Smart. Så jag gick längs hela Vallhallavägen, eller ja, fem minuter. Sedan så åkte vi till city och drack kaffe på Wayne's. Sen hittade jag massor av kläder på H&M som jag inte köpte, för imorn är det 10% på allt så jag köper det då. Mamma var snäll och påminde mig om det.

Mammor är bra att ha. Speciellt en som min. Båda mina föräldrar är helt underbara. Jag har mycket fint folk runtomkring mig måste jag säga. Som ställer upp, som förstår, som skrattar åt en när man gör dumma grejer, som helt enkelt gillar mig för mig. Tack! Väldigt massa tack. Som ett tecken på min kärlek dedikeras denna låt till er. För jag vet att ni stannar hos mig i alla väder. Jag är jävligt tacksam för det. Och jag stannar hos er.

...

2010-08-24 - 17:14:15

Det vet du

2010-08-24 - 11:31:07
Jag har sprungit såhär på morgonen. Först till vårdcentralen. Sen till apoteket. Fram och tillbaka hem. Nu äter jag antibiotika mot min infektion som kom tillbaka lika ljuvlig som en vårvind. Jag tror att jag inte är menad att ha tur ibland. Det existerar inte i min värld. Om det är någonting som jag har tur med så är det väl vädret. För det är väl det viktigaste. Eh nej. En dag måste turen vända och då ska jag banne mig handla upp mig på triss och skrapa fram tre tv-apparater och skrapa fram 50000 i månaden i 25 år på Nyhetsmorgon. Den dagen, mina vänner, när den kommer, ja, då fryser nog helvetet till is. Ska nu försöka ringa min kära mor och tvinga med henne på stan. Ge mig kaffe och lite terapi så blir det bra. Om fem dagar är jag helt frisk. Ta i fucking trä!! Varma omfamningar (nej jag smittar inte). Puss

Söndag igen

2010-08-22 - 22:29:08
Fy vad jag skrattar just nu. Min dator fick ett ryck mitt under Salem Al Fakirs livespelning på webben (det här Livelöpet eller vad det nu heter/är bra för). Ja, och min dator gjorde så att tonarten ändrades, Salem sjöng som smurfarna, ja jag vet inte vad. Så jag spelade in det och nu sitter jag och skrattar åt det. Så jäkla fult! Tack datorn för min dagliga dos av trötthetsskratt! Men jag längtar ändå efter min Mac...

Imorn är det körlektion och träning i Sumpan som gäller. Nu ska vi bli fit, jag och Marre. Eller jag kan ju inte tala för henne, men jag tänker bli det. Peace

Mm, så här fit ska jag bli. Like a dude. Förlåt, lady.

Ungdomen brinner, ge mig eld

2010-08-21 - 15:35:14


Nu drar jag på kräftskiva med en bag in box. Nice. Ska försöka att inte spy i handfatet. HAHAHA

Yes yes yes yes yes yes

2010-08-21 - 13:44:29


Jag har nu köpt en Mac. Den kommer mellan 25 - 27 augusti. Yes. Förlåt, men jag måste säga det här: FY FAN VAD SKÖNT! So long PC-helvete!

Kaffeexplosion

2010-08-20 - 11:43:15
Vaknade utvilad idag, värmde vatten i micron, tog fram snabbkaffet. Lade i det. POFF. Kaffet bokstavligen exploderade, rann över muggen som en vulkan. Kaffe överrallt. Fick skrubba bort skiten, det hade till och med kommit kaffe innanför skåpet så jag fick diska två kastruller och en stekpanna. Smidigt va?

Nog för att caffe latte är en populär färg att ha på väggarna, men jag passar nog på den.

Jag har synat dina kort

2010-08-19 - 21:22:10Nu har min dator gått så långt att den snackar skit om min mamma. DIN mamma, datahelvete!!

Står inte ut, står inte ut

2010-08-19 - 13:56:05


Min snälla pappa köpte en extern hårddisk till mig igår. Eller jag betalar ju den själv förstås. Nu så sitter jag i Krökarängen och snart ska jag hem och lägga över allt innehåll på min dator till den. Min dator ska bort. Jag tror den anar något, men vi får hoppas den samarbetar med mig. Den blir ju av med massa tjaffs så jag ska försöka övertala den att det är för dens bästa. Jag pratar om min dator som om den har ett liv, jag vet. Men det har den. Sjukt creepy. Men hade jag skrivit det här på min dator så hade sidan knasat sig tre gånger, och internet startat om sig, det hade kommit upp nån jäkla ruta om att programmet inte svarar och blablabla. Jag står inte ut. Nu ska skiten ut. Ä N T L I G E N


EDIT:
Alltså, jag dödar den här datajäveln snart. Att lägga över bilder och så var inga problem men nu har den fuckat ur totalt och det gör den nu med. Alltså jag blir rädd. Den vet vad jag skriver... Den här datorn tar fram min aggressiva sida. Sen så slog jag den fem gånger med näven också. Imorgon beställer jag en ny. HÖR DU DET?! Tack hej, fuck dig. Datajävel. JAG HAR FÅTT NOG!

Fy fan vad skönt

2010-08-18 - 20:39:35


Åh, nu finns det några hundra nått personer som befinner sig på Mosebacke för att se Oskar Linnros. Inte jag. Nej. Jag är för en gångs skull rätt duktig och är inte ute och ränner och dricker vin plus att jag såg han igår, duh.

Varför är det alltid sån jävla kö till tjejtoan? Jag önskar jag vore kille ibland. Jag var kissnödig igår. Då menar jag verkligen det. Jag höll mig i tre timmar. Jag höll på att kissa på mig, eller nej, jag övervägde att kissa på mig. Eller kissa i en kaffemugg. Men jag tänkte att det inte var så fräscht så jag avstod thank god. Det hjälper inte att hoppa och sjunga med i låtar då, kan jag lova. Varje gång jag hörde FY FAN VAD SKÖNT, så tänkte jag ATT KISSA. Jag var desperat. Men till slut så fick jag gå på toaletten! Man ska inte hålla sig. Man ska kissa när man tänkte från början, för artisten går ändå inte på scenen förrän en-två timmar senare. Det är fint att komma sent. Ja det kanske det är. Men det är fult att kissa på sig på Mosebacke. Tänk på det.

Dagens bästa

2010-08-18 - 16:08:28
"Om man ska sammanfatta den här körningen så var den perfekt." - Körskoleläraren


Fatta vad bra jag är? Nu är jag ännu mer i extas! YES.

Jag dog lite igår

2010-08-18 - 14:14:25
Och återuppstod idag. Alltså igår. Det var GRYMT! Oskar Linnros är fan kung.

Första gången jag såg honom live (förband till Salem Al Fakir på Berns) så måste jag erkänna att tänkte "vad är det här för snubbe?". Andra gången så växte han i mina ögon lite. Då var det rätt bra. Googlade hans namn och det gick upp ett litet ljus. Sen så släppte han sitt album och jag var fast.
Jag fattade bara inte vem Micke var. Ni kommer skratta nu. Iallafall ni som har hört "Debut". Jag trodde han sjöng "Mitt namn är Micke, och jag vill ha mer". Eh. Jag råkade ju säga det högt också, och blev utskrattad av Sandra:

Jag: Varför sjunger han Micke, han heter ju Oskar?
Sandra: Micke?
Jag: Mitt namn är Micke och jag vill ha mer. Vaddå Micke?
Sandra: MYCKET!
Jag: Ja, Micke?
Sandra: MYCKET!
Jag: Jahaaaaa

Eh. Min riktiga hårfärg ger sig till känna ibland, haha.

Tillbaka till igår. Jag skulle kunna skriva värsta inlägget om hela konserten, men jag nöjer mig med att säga att det var GRYMT! Totally fucking awesome. Det regnade ju, men det sket jag i. Vi väntade och väntade, sen slutade det regna, och sen kom han ut. Shit. Alltså det var grymt. Släpp ett till album så du kan ha längre konsert Oskar! Snälla? Den var för kort. Och jag satte inte på tv:n eller datorn när jag kom hem, jag gick och lade mig. Jag är död idag, men så jävla glad!!Jag tog bara fem bilder kanske. Min kamera är knas och jag ville se snyggot live istället för genom en kameralins. Haha. Nu har jag körlektion snart. Snart har jag mitt körkort. FY FAN VAD SKÖNT!!Titta vad jag hitta

2010-08-15 - 17:09:19


Nu är det bara två dagar kvar, sen smäller det. Shit, vad kul det kommer bli.

Shit, vad det var kul igår, en av oss blev väääldigt full (inte jag!!). Men jag är snäll nog att inte nämna några namn haha host Sandra host host. Imorgon börjar jag jobba igen. Blä. Men idag ska det firas. Både sista semesterdagen och två år sedan jag opererade mig. Tiden går fort. Ja just det, man kanske måste säga grattis till Oskar Linnros på hans födelsedag. Såg det på Facebook. Så grattis. Jävla regn bara. Men sen när har det förstört ens födelsedag? Det snöar på min, inte gråter jag för det. Fyller man år så fyller man år.

Nej nu ska jag ta och kränga de där tre biljetterna på Blocket för 525 spänn styck. Mitt sällskap blir väldigt glada då. Haha. Nej. Ska vi gå eller ska vi gå? Vi ska gå. Tisdag is the shit. Fan att jag jobbar. Usch. Min dator börjar få aggressionsproblem så jag avrundar det här med att jag, Sandra unt Emz ska på Veronica Maggio på Grönan om två veckor. Shit, vad vi sjöng hennes låtar igår. Stackars grannar. Förtjänar dom, speciellt han över mig! Shit, vad jag säger shit. Shit.

Märker du hur fort det går?

2010-08-14 - 18:33:42Snart kommer tjejerna över (inte alla på bilden dock, bara tre), de från bästa gymnasietiden ever!. Shit 4 år sedan vi tog studenten, gamla tanter! Vi ska vi dricka vin, snacka, titta på Sex and the city 2 fuck Abu Dhabi haha och röka vattenpipa och äta mina nybakta cupcakes. Den här kvällen kommer äga. Känns det som iallafall. Peace

Öppna den där dörren, ta på dig skorna, måste jag ta sönder dig?

2010-08-13 - 22:18:15


Känner att jag lever igen. Den pressade citronen har botat mig. Inte gott, men jag är botad. Dock inte från mitt vanliga jag, som alltid är lite crazy. Men har skrattat och tittat på en film med en vän såhär på fredagskvällen och jag mår rätt okej. Förutom att min dator gör så att jag sliter håret av mig, jag vill kasta den i väggen. Men mina tomma hot bryr den sig inte om. Den motarbetar mig nått enormt, det är som om jag är Moderaterna och datorn Sossarna. Jag är Jennifer Anistorn, datorn Angelina Jolie. Jag är Titanic, den är Isberget. Ni fattar. Vi går inte ihop. Snart åker den i sopen, I tell ya. Den har varit mig trogen i några år, men nu börjar den sticka mig i ryggen med en dolk. Tror den har nån annan. En trojansk häst på lur. Men jag gråter inte. Jag hyllar den ankommande Mac. Bye bye, Angie.

When life brings you lemons

2010-08-12 - 23:57:55
Make lemonade! Det är exakt vad jag gjorde. Förutom att det var Ica som gav mig citronerna ehm jag köpte de för mina sista slantar och jag pressade skiten själv och drack. Utan socker. Ren pressad citron. Inget jag rekommenderar, men en bra huskur vid mitt tillstånd. Nej inget allvarligt. Tror bara jag drabbats av extra tillfällig osmidighet, utöver det vanliga. Men sån är jag I guess.

Jag tränade idag med Marre, det gick bra. Men fan vad vi har blivit otränade. Vi måste komma igång igen. När skolan börjar lovar jag att träna minst tre gånger i veckan. TRE. Och simma nån gång sisådär med Cassandra. Shit vad bra det kommer bli. Ja. Det kommer det.

Imorgon får jag lön. Ska bli så fucking skönt ursäkta språket!! Visst, räkningar måste betalas men jag känner en stor lättnad över att ha lite mer pengar att röra mig kring. Ska ha en svart skinnjacka. Ge mig. Tack snälla. Ja. Imorgon. YEEES. Jag gillar starkt att man får lön för mödan så att säga. Nu ska jag svepa ett glas pressad citron, grimasera lite, och sedan titta på tv, kanske somna framför den, för att vakna på fredag den 13:e, flera tusentals kronor rikare! Jag började just se lite ljusare på framtiden för en kort sekund. En dag i taget. Börjar med imorgon. Ja. Imorgon.

Flummar, somnar om och vaknar medan andra går till sängs

2010-08-11 - 23:42:01Jag tänkte att det lät bekant på något sätt, den här låten. Hela texten påminner om mitt liv just nu. Byt ut 26 mot 23 och det är jag i ett nötskal. Bara repetition, repetition. Imorn blir nog en bättre dag än idag efter läkarbesök. Jag är så jävla klantig så att det är inte sant. Nu får jag ta och skärpa mig. Vad har du gjort, Ankarstav, med dig själv?

Nu mår jag illa också. Toppen. Och tranbärsjuicen är slut. Driver nån med mig?

Jag har bestämt mig för att flytta från this godforsaken place. Bort från torget med fontänen som gör mig kissnödig, bort från byggarbetarna som borrar i marken klockan åtta på morgonen. Bort från grannen över mig som hatar piano, bort från pendeltågen med inställda tåg som aldrig går. Bort från förorten.
TILLÄGG. Sandra, om jag skriver att jag vill bort från förorten, inte fan flyttar jag till Tumba. Det är ju ÄNNU längre bort och ännu mer godforsaken än där jag bor. HAHAHA säger jag bara.

Jag har aldrig påstått att jag är helt frisk

2010-08-11 - 16:21:24
Ska snart köra bil med pappa, väntar på att han ska ringa bara. Har redan kört med körskolan idag och det gick bra! Fick kolla oljan, titta under motorhuven och så. Ska ringa och boka uppkörning och teoriprov snart!! Heja mig!

I söndags kom Carro hem från Kina, vi träffade henne i måndags. Hon köpte Converse åt mig där, sjukt billigt. Två par för 600 kronor. Äkta vara! Jag är superglad för det. Annars är jag ledsen för jag har blivit sjuk. I en väldigt rolig sjukdom, hur lyckas man egentligen?!?! Gaaaah.


Varför man inte ska ha iphone när man är full

2010-08-08 - 14:42:40
Man kan inte skriva begripliga sms:


Ja verkligen? Jag
Sandra. Va ute i regnet. I want Ioslarae


Jag tror det d möjötigtn


Alltså han brhövde et t li innan


Snart lättar molnen som du målat på himlen min

2010-08-07 - 15:10:17
Har försökt få tag på folk för att göra nått vettigt ikväll men ingen verkar veta vad smsa tillbaka betyder förutom Sandra, som blev räddaren i nöden. Så jag drar till henne ikväll tillsammans med en flaska vin. Ska dränka mina sorger fan. Jävla pissväder. Lyssnar på "Din mamma" och sjunger ut lite aggressioner. Blä. Tur att kvällen blev räddad. Annars hade jag nog dränkt nått annat än bara mina sorger. Typ mig själv.

Ha en bra kväll. Det tänker jag ha. Jag och mitt rosé.

Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till, och jag vet inte varför

2010-08-03 - 14:22:52
Igår var första dagen på semestern. Jag har inte bloggat ett tag på grund av jobbet. Senaste veckan gick jag och lade mig innan 22 alla dagar! Som tidigast somnade jag runt 19.30 på soffan! Rekord!

Igår blev jag utbjuden på restaurang av mina fina föräldrar, jättegod mat. Vi åt på Söder och gick runt där efteråt. Så himla fint Stockholm är på sommaren! Det är vattnet som gör det! I like!
Haha mamma gör peacetecknet när Viking Line-båten åker ut från hamnen :)

 

Stockholm sviker mig aldrig. Alltid likadan, samma sak, år ut och år in. Tänk om det kunde vara så med allt annat. SuckRSS 2.0