En helt ny värld, en plats jag inte visste fanns

2010-06-30 - 20:41:57


Jag och tjejerna såg Sex and the city 2 igår. Jag dog. Den var verkligen sjukt rolig! Vi skrattade rätt mycket. Den hade ju inte fått bra recensioner, men den var över förväntningarna! Det pratades en del arabiska eftersom de reste till Abu Dhabi. Alex frågade om jag lärde mig några nya ord, men jag kunde redan dom haha. Shukran! Det bor som sagt en liten arab i mig. Klililililil. En snäll en. Inte som de konstiga Abu Dhabi-araberna. Som sitter där och äter muhammara tills de säger butni hamtushani. Nej nej. Men jag rekommenderar de som sett första filmen att se den här. Den är rolig! Abu Dhabiiii

Idag spelade jag och Maral tennis i värmen, i två timmar. Heja oss vad bra vi är. Drack två liter vatten under tiden, sen gick jag hem och duschade, åt jordgubbar och vattenmelon, very nice. Sen blev jag hemskt trött och bestämde mig för att utmana ödet och slå på datorn. Den är seg. Ana asif säger den då. Eller in your face. Blä för datorer. Sjukt sega. Det var ett under att jag lyckades bränna bilder från Grekland på fyra skivor. Jag vet, det var ett år sen vi var där och nu har jag äntligen fått ner de på skiva så att Carro och Maral kan få dom. Vi skyller på datorn. Oj oj det tyckte den inte om, han låter. Wuääääh. Publicera inlägg nu innan skiten pajjar. Måste. Publicera. Inlägg.

Puss /A
(bu Dhabi)

Jump on board, feel the high, cause the kids are alright

2010-06-28 - 13:17:30


Himla seg jag är. Jobbet suger musten ur en. Hur som helst. Jag hade körlektion, och den gick bra. Fick köra motorväg, på- och avfart. När man kör bara på motorväg, vilket jag gillar, eftersom man bara ligger i samma fil och samma fart hela tiden, inga korsningar och tjaffs, bara hög fart liksom. Jag gillar att köra fort, kan jag ju erkänna. När man kört i 110 km/h i 30 min och sedan kör på en 50-väg, då känner man sig som en snigel. Snigelfart. Sen svänger man ut på motorvägen igen och då blir man glad. Då är man ingen snigel längre. Utan en snabb bil. Nu trodde ni jag skulle skriva gepard eller nått liknande men då trodde ni fel. Om två veckor får körskolan nya bilar också, så då kommer jag uppgradera mig från Volvo till BMW. Hell yeah! Fast volvon är rätt nice att köra den med.

Ska ner och plugga körkortsteori sen, och ha tvättstugan, diska och fixa först. Tvätta jobbarkläderna, det var en barnmatsburk som gick sönder och stänkte på mina byxor, så jag har rester av bananpuré på dem, väldigt fint. Sen så har skjortorna obeskrivligt många fläckar. Å nu jobbar jag ju inte på två veckor så då är jag smart nog att tvätta de idag, tillsammans med alla andra kläder, jag har inga rena kläder kvar snart. Så jag panikbokade tvättstugan. Förresten, är inte bilden rätt söt? Den ungen är den härligaste i hela världen! Hahaha

Puss

A midsummer night's dream

2010-06-27 - 13:49:05

 

Hela midsommar har man jobbat. Kul. Men aja, midsommar är lite överskattat när man är stor. Men jag har haft så himla sjuka drömmar, sådana som man vaknar och tänker "va?". Man undrar hur det går ihop. Vad får man konstiga drömmar ifrån? Det har varit allt från en dröm om en osynlig gubbe som höll i mig så jag inte kunde gå någonstans eller ens röra mig, till en där jag spelade fotboll med Salem Al Fakir (kan tilläggas att han fuskade. Rejält. Gult kort för filmning). Kanske man blir konstig i huvudet efter att ha sovit 5 timmar, jobba 10 och sedan göra om samma sak igen. Usch. Och det är så himla varmt på jobbet att man dör av värmeslag. Luftkonditioneringen är trasig. Så man står och svettas ihjäl. Usch. Nu ska jag duscha. Så man är fräsch när man är på väg till jobbet i alla fall haha. Puss på er/A

Från och med du

2010-06-23 - 20:48:29
Undrar om den handlar om Veronica Maggio? Skit samma, bra är den iallafall!

Oskar Linnros - Från och med du

Never send a machine to do a human's job

2010-06-23 - 19:54:49


Jag håller på att uppdatera min iPhone. Det går långsamt. Min dator gillar nämligen att motarbeta mig. I förrigår tog det TRE timmar att uppdatera itunes till exempel. Jag fick starta om datorn TRE gånger. Jag lovar att den smider elaka planer att virusattackera med trojanska hästar, radera hårddisken, för att sen krascha med ett poff. Den borde ju vara rätt snäll mot mig med tanke på att jag starkt överväger att köpa en Mac, men nej, den gör allt för att motarbeta mig och min kära telefon. But I'm on to you Fujitsu Siemens... Baam så har jag laddat över alla bilder och baam så har jag köpt en Mac och BAAM så är denna dator på tippen! In your face!

Nu är det bara 17 minuter kvar på uppdatering. Yeah right. Min dator kommer snart meddela att det 1. inte går att uppdatera 2. det kommer ta fjorton timmar 3. alla mina program och låtar kommer raderas om jag inte lovar och svär att aldrig kasta datorn 4. de trojanska hästarna gör ingång och hela min umgängeskrets får konstiga mail om piller som ökar nageltillväxt på stortårna. 5. Eller så går det alldeles utmärkt! Ta i trä

Nej, det ska gå bra. Annars skickar jag Terminator på dig, Fujitsu Siemens, hör du det?! Oj nu hörde han det och hela datorn stannade för några sekunder. Creepy.

Förresten, underbart väder! Inga kläder! Hoppas det fortsätter! Ha det bäst /A


Just leave with me now. Say the word and we’ll go.

2010-06-20 - 22:18:40


Jag har bestämt mig för att lugna mig lite. Angående Salem Al Fakir-febern. Jag är ju trots allt 23,5 år och då kan man inte bete sig så här. Eller kan och kan, man kan om man vill och kvinna med, men ja, jag hoppas det lägger sig. Jag har lyssnat helt normalt på hans musik fram till Berns-spelningarna. Sen ändrades mitt beteende likt tanterna som följer kronprinsessans bröllop. Alex tycker det är gulligt att man kan vara så gammal och gilla en artist så mycket. Gammal?!? Det är faktiskt gulligt om man är 10 år yngre än mig. Men nu. Nej. Jag ska försöka hålla en normal relation till Salem och hans musik. Sluta skriva hans namn med sjutton E. Jag ger det över sommaren. För jag ska gå på lite konserter och så. Eh så långt höll det med att lugna sig lite. Fick med Alex på hans Skansen-spelning. Jag kom på att jag såg honom live 2008. På Hovet. Förband till Alicia Keys. Jag har ett gammalt suddigt mobilfoto på honom därifrån och det är det ni ser ovan.

Fast jag måste erkänna, att låten i mitt huvud just nu är ingen Salem-låt sensation!! utan "In my head" av Jason Derulo. Den spelas på radio och nu finns den på min Spotify. Jag som aldrig lyssnar på radio, så åker man bil, så spelas det en låt och så är man fast. Damn. Nu har jag två problem. Fantastiskt!

Imorgon ska jag köra bil på morgonen och sedan spela tennis utomhus med Maral. Ser fram emot det, har bara spelat badminton. Varför heter det badminton? Bad-mint-on. Bra namn på ett tuggummi. Gitarren är framplockad, tillfixad, låter fortfarande dåligt, men hyfsat för att vara trasig, så jag ska spela lite nu. Kärlek /A

Need for speed

2010-06-19 - 16:33:45


Jag är helt uppe i varv. Druckit två koppar kaffe, tagit två dextrosol, ätit en bit kladdkaka, druckit en 50 cl energidryck. Speedad. Varför? Let me take it from the top...

Igår var jag ju uppe för att ladda ner den där låten. Ja, det gick inte. Jag och mina Salem-vänner skyllde på ICA. Ingen kunde ladda ner den. Så vid 00:24 gav jag upp. Gick och lade mig kl ett. Sist jag kollade på klockan innan jag somnade var den 01:43. Alarmet gick igång 04:43. Yes, tre timmars sömn!

Så jag började dagen med druvsocker. Sen har jag speedat hela dagen. Man får toppar och dalar. Farligt värre. Men så går det. Usch, jag är jätte uppe i varv efter den här energidrycken. Å så tittar jag på bröllopet lite, måste ju kolla lite. Vem gråter mest? Jag är så uppe i varv i vanliga fall att jag behöver inte sånt här tjaffs. I know, hur är jag normalt undrar ni? I promise, jag är sjukt rolig! Så träffade jag Alex på hennes jobb, vi ska på bio ikväll wihoo, och sedan en gammal klasskamrat, och han vet att jag är smått crazy och nu var jag high on life så att säga. Ja. Vi fick oss ett gott skratt alltså. Nu är energidrycken slut så vi får se hur länge det cracket verkar.

Just det. Jag fick hem Salem-låten idag. Efter två försök. Starkt jobbat att vara uppe i onödan va? Äsch. Sova kan man göra en annan dag. Så länge man är ung kan man vara uppe länge och njuta av det som man anser njutningsfullt. Peace /A

I can't go on like this

2010-06-18 - 23:35:20
copyright (c) Anette Ankarstav

Jaha. Här sitter en överexalterad ungdom och väntar på att klockan ska slå 00.00 så jag kan ladda ner Salem Al Fakirs låt "All day love" gratis. Han uppträdde för kronprinsessan och Daniel alias Boxer-Robert på Konserthuset ikväll, så det såg jag. Så sjukt bra. Han fick igång alla Europas stela kungapar att klappa händerna. Heja Salem!

En annan femma är att jag ska jobba kl 6.00 imorgon. Förstår ni vad det betyder? Fyra timmars sömn. Men sova kan man göra när man är gammal. Eller på söndag! Jag ska ha låten och därmed basta! Sen får jag slänga i mig kaffe och cola imorn så är jag som en ny människa. Aningen speedad dock.

Imorgon ska jag träffa Alex. Hon är hemma från Malta och jag ska svänga förbi hennes jobb i centrum och umgås lite. Så glad att hon är hemma. På tisdag ser vi Sex and the City 2. Yaay!

Wow, endast 28 minuter kvar! Heja!

I'm so happy

2010-06-18 - 14:26:59
Alltså igår. Jag dog. SÅ JÄKLA BRA! Salem Al Fakir i mitt hjärta. Vi var de som stod där bak och hade ett eget party. Haha. Stackars pojke som stod framför mig. Men är det Salem så är det Salem. Sandra kunde inte komma så jag skulle sjunga och klappa för henne med och det gjorde jag. Kunde ju hela låtlistan efter tre konserter på Berns haha. Så himla bra extranummer (I'm so happy) men dock utan kör, sjöng stämman ändå haha. Sen var det slut och scenen släcktes ned. Buhu. Om en månad blire Skansen. Wihoo. Underbar kväll överlag.

"Ju konstigare man dansar desto bättre ser det ut"
Salem Al Fakir

copyright (c) Anette Ankarstav

 

copyright (c) Anette Ankarstav

 

Morgondagen kommer bli en underbar dag

2010-06-16 - 23:41:45Längtar. Sjukt kul kommer det bli. Klapp klapp

Code red. We're blind. And poor. Give me 4 billions please.

2010-06-16 - 22:15:11
Grey's Anatomy. Jag dör. Vad spännande det var. Men ingen dog, viktig person alltså. Men det blev ingen McBaby. Typiskt. Uppehåll i ett halvår har de säkert också. Är det väl meningen att vara ute och grilla nästkommande onsdagar. Typiskt.

Mina linser har inte kommit. De måste komma imorgon annars är jag körd. Då har det gått 4 arbetsdagar, och 6 dagar sedan jag beställde. Det stod 1-3 dagar. Då ska det banne mig vara 1-3 dagar, inte 4 eller 5 eller 7. Det ska vara 1-3. För tänk på de som inte har linser alls hemma som är halvt blinda och är i desperat behov av linser, för de kanske ska gå på en konsert och då ser de kanske inget för att det har gått mer än 1-3 dagar. Om jag bodde i USA skulle jag stämma dom. Big time. 4 miljarder tack. Nej, lika många dagar som jag väntar vill jag ha i miljarder. Lika många dagar som jag är halvt blind och tvingas bära fula glasögon. Lika många bokstäver som det är i ordet multiplikationstabellsräkning. Lika många miljarder som Empire State Building är högt. Eller de där höga tornen i Kuala Lumpur. Ge mig mina miljoner! Och mina linser med! HÖR NI DET?!Bild från Grey's? Näe min systers helt i onödan opererade knä pga inkompetent doktor. Tänk om inte jag får mina linser och gör illa mitt knä så de måste operera? Ge mig mina linser! Och mina miljarder! I wanna be a billionaire so fricking bad, buy all of the things I never had

Don't worry be happy

2010-06-15 - 15:44:29
Jag är fortfarande blind, men jag har faktiskt tagit steget och åkte buss å tunnelbana från Hökis till syster å det gick helt fantastiskt. Jag ser dock ut å vara 16 igen, både positivt å negativt :) Sov hos syster inatt, hon har opererat knät, så vi e båda halt! Men jag är glad ändå, för jag har min fina syster!!! Puss /A

Tjejer i ett nötskal

2010-06-14 - 19:26:04
Jag skulle tydligen gått ut idag. Det glömde jag bort. Min kompis påminnde. Och jag hade gärna gått ut om det inte vore för att jag är blind och halt. Så då blev hon sur. Så hon får vara sur. Jag vill inte gå ut när jag knappt ser nått/allt långt bort är suddigt (nej mina glasögon tänker jag aldrig ha på mig offentligt). Sen så kanske man ska ta det lugnt och inte dansa och stoja när man pajjat knät. Plus så kände jag inte för det. Så då säger jag att jag gärna går ut en annan dag, kanske nästa vecka. Men nej. Det gillades inte. Fy vad TASKIG jag är. Tjejer alltså. Tillåt mig börja umgås med bara killar. Jag tror inte killar har sådana problem, som att bli sur för en småsak. Har jag rätt eller har jag rätt? Jag har rätt.

Å nu krånglar datorn också. Bra där. Jättebra. Det tar fem minuter att ladda upp en bild på mina killkompisar här nere. Jäkla segskitsdatamackapär. Det tar sju minuter att skriva den här meningen. Men bara fyra minuter att ladda upp detta inlägg. Great. Jag älskar den här dagen just idag.


Huvud axlar knä och tår (och fötter)

2010-06-13 - 16:56:33
Vet ni vad jag kom på? Att mina nybeställda linser absolut inte får vara försenade!! För på torsdag ska jag se Salem Al Fakir på Skeppsbroscenen (kom vetja, det är gratis!!) och då får jag ju inte vara blind. I och för sig, jag har mina fula glasögon så jag ser lite iallafall. Men usch för att ha på sig dom. Ni kanske tänker att det inte är så farligt. Låt mig berätta anledningarna varför det är jordens undergång:

1. De är fula. Det kan jag tåla egentligen, men jag ser ju inte så bra ut i dom. Haha. Alltså jag passar inte i dom och de är för svaga. Jag kommer missta mig vem som egentligen är Salem på scenen.

2. Jag kommer med all säkerhet tappa dessa glasögon i så fall och då ser jag inte ett skit.

3. Jag kommer ha kameran med mig. Och det kommer vara fullt med folk. Så när jag kommer hem med mina bilder så är det bara foton på antingen ljudmannen med lockigt hår, den långa snubben framför (jag hamnar alltid bakom en lång person), eller i bästa fall, Salems fötter.

4. Mina kompisar kommer skratta ihjäl sig åt mitt dåliga osmidiga beteende och driva med mig hela kvällen. På toppen av det så har jag fula glasögon. Å sen kommer alla undra vad som är så roligt och då åker en kamera fram och jag blir uppdragen på scenen och alla skrattar åt mig. Tack. Jag stannar nog hemma. Shit vad positiv jag är. Nej nu ska jag vara positiv. De kommer komma i tid. Jag kommer gå och se allt. Jag kommer inte fota Salems fötter. Jag kommer ha skitkul. Blind eller inte. Så det så.

Ja, det är Salems fötter. Men inte jag som fotat.

Men nu får ni en eventuell förvarning på hur mina bilder kommer se ut. Hahahah.

Jag dör. Fan vilken humor jag har.

Never again

2010-06-12 - 20:15:48
Idag har jag hunnit med att kräkas, hämta paket, slaggat på soffan, sms:a massor, provat kläder som var i paketet, bestämt vilka jag ska behålla, lagat mat, ätit mat, beställt linser på nätet, nu bloggar jag. Jag var nämligen på min kusins studentmottagning igår och jag dricker nästan aldrig. Och nu drack jag kanske nått glas rosé för mycket. Jo tack. Det slutade med att jag kom hem klockan tio, åkte med syster fast hon gick vidare ut med sina kompisar. Väl hemma så lyckades jag ta ut linserna, men den ena kom bort, fråga mig inte vart den tog vägen, jag har letat som en galning. Den är borta. Så jag använder mina fula hej-kom-och-hjälp-mig-glasögon som är fem år gamla och för svaga till styrkan. Usch. Jag hade ner schampoflaskor i badkaret också, och jag måste verkligen letat febrilt efter den saknade linsen. Så om 1-3 dagar ser jag bra ut igen. Haha.

Min dator börjar lägga av också. Jag måste köpa en sån där hårddisk och slänga över alla mina bilder på den innan datorn lägger av helt. Då ska jag banne mig köpa en Mac. Nej nu ska jag titta på film och slappa i soffan. Peace /A


Just det, grattis Alex en dag i efterskott! Hoppas du har det bra på Malta. Jag vet hur internetberoende du är så du kanske kollar min blogg, så grattiiis min fina älskade vän! Längtar tills du kommer hem! PUSS

Tionde juni

2010-06-10 - 20:25:05
Jaha. Segheten själv med bloggandet. Men men. Olle (hunden) fick åka hem idag. Han har opererat bort en klo och jag (eh jag som aldrig haft hund eller katt eller ens ett djur man kan klappa) fick ge honom medicin. Imorse hade han bajsat inne också, pga medicinen kanske. Trevligt. Min ryamatta fick jag rensa från bajs. Jag ska härmed aldrig skaffa en hund. Eller katt. Tack. Nu har jag mamma och pappas fågel här. Han sitter bara i buren och ugglar. Tur det. Ingen diarré på ryamattan av honom tack.

Annars har jag inte gjort så mycket. Jo jag körde igår. Lite ringrostig kanske... Det där tillståndet måste komma snart annars dör jag. Och Trafikverket kommer också dö, för jag kommer ringa dom varje dag och de kommer ångra att de någonsin blev ett trafikverk.

Träffade syster en snabbis i stan idag. Vi handlade studentpresent till vår kusin, vi ska på hans mottagning imorgon. Sen när blev han så stor? Jag känner mig gammal. Jag fyllde ju 21 för tredje gången för ett halvår sen. Usch. Närmare 20 än 30 kommer jag alltså vara ett bra tag till. Det är ju positivt. När jag fyller 25 för sjätte gången ska jag börja räkna baklänges höhö.

Fast mest just nu njuter jag av mitt sommarlov. Nästa vecka blir det bara roligt. Puss /A

Simply the best

2010-06-08 - 18:49:24
Oj jag var visst rätt hungrig. Svälter nästan. Hittade nått i frysen och tinade i micron, kokade pasta till. Det var förvånansvärt gott. Vad har jag lagat? Haha. Snart kommer hunden Olle hit. Jag ska passa honom tills på torsdag. Men han har opererats idag stackarn, så det blir inte mycket bus. Men mys. Ska ta några foton och lägga in, han har en tratt på sig hihi. Nej alltså shit vad den här maten var god. Jag har lyckats. Återigen. Jag är tamigfan bäst.

Wohoo

2010-06-08 - 18:32:12
Idag har BIONIC släppts! Wohoo! Lyssnar på Spotify just nu. Ska beställa hem skivan precis nu snart. Gaaaaah. Shit, det var längesen jag uppdaterade mig här på bloggen om henne. Men men. Den här c-uppsatsen har dödat mig lite. But now I'm back on track. PeaceJust grab your dearest and sing along

2010-06-08 - 13:08:10
Vet ni? Jag är klar med min c-uppsats! Som jag kämpat. Suttit och skrivit, formulerat, analyserat, tolkat. Nu är helvetet över, och jag kan andas. Nu ska jag sätta på "I'm so happy" och tillägna den till min uppsats, precis som jag sade att jag skulle göra. Skiten är över. Förstår ni vad det betyder? Frihet

I'm so happy cause you are gone
You are gone it makes me happy
I've been waiting for so long
I thought this day would never come
when I could wave and say goodbye


Goodbye c-uppsats! So long suckeeeeer! La la la la la la la la laaaa


Aaaaaaaaaaaaaa

2010-06-07 - 14:55:51
1. Vad heter du? Anette
2. Ett ord på fyra bokstaver: Anka
3. Flicknamn: Aurora
4. Pojknamn: Arne
5. Yrke: Astronaut
6. Färg: Akryl
7. Klädesplagg: Anorak
8. Mat: Asiatisk wok
9: Sak i badrummet: Avlopp
10. Plats/stad: Arboga
11. En orsak att vara sen: Aj jag bröt benet och kan inte gå!?!
12. Något man skriker: Aaaaaaa
13. Film: Apocalypse Now
14. Något man dricker: Ananasjuice
15: Band: A Camp
16. Djur: Armadillo. Eller på svenska? Apa.
17. Gatunamn: Aa... eh... Arrendatorsvägen
18. Bil: Alfa Romeo
19: Sång: Animal (Miike Snow)

Ge mig hopp

2010-06-06 - 17:36:52
Vitt. Nytt. Uppdaterad färg på bloggen, vad tycks? Svart är så mörkt och vitt representerar att det går mot ljusare tider och sommar. Lite fräscht sisådär. Tar sällan helkroppsbilder men nu har jag ny vit klänning, gått ner nått kilo och på allmänt flumhumör med min kamera. Var god ignorera att jag använder mitt piano som klädavlastning, tack.

Good day

2010-06-06 - 14:53:46
Jag somnade klockan halv fyra i natt. I tre timmar låg jag och vred och vände på mig. Så jag vaknade klockan tolv idag. Förståligt. Åt yoghurt till frukost. Och brända mandlar som jag köpte igår. Mmm. Nu slötittar jag på "Kören". Det är en kille som har letat upp en hel stad där ingen sjunger och så ska han starta en kör där. Nu håller han på med de fina brittiska barnen i staden. Vilket tålamod.

Idag är det ju nationaldagen. Glad nationaldag! Den ska vi typ inte fira. För vi brukar ju inte fira den, ja förutom att Kungen kommer till Skansen och lyssnar på lite sång. Vi är ju inte som norrmännen, och kommer nog aldrig bli. Men det är tur att de har ordnat den här Love Stockholm 2010. För jag ska se Salem Al Fakir den 17 juni. Can I get a woop woop? Sol är det ute med. Så vi hade i alla fall tur med vädret.

Jag ska fira nationaldagen med rabarberpaj hos brors familj och mamma och pappa. Ska göra mig i ordning nu och bege mig ut i solen. Njuta av min ledighet. På tisdag ska jag göra klart min uppsats och lämna in den så snart som möjligt. Sen är jag fri. Frihet. Freedom. Freiheit. Libertad. Liberté. Vapaus. Yeaaah baby. Sommarlov. Woop Woop

Spekulationer

2010-06-06 - 00:01:43
När jag var hos mamma och pappa förut idag så spekulerade jag i vilka artister som kommer från Huddinge. Helt onödigt jag vet men men. Jag kom fram till Salem Al Fakir och Sophie Zelmani (pappa hade hennes musik på därav spekulationerna). Men några fler måste det ju va så jag googlade. Vad sägs om Orup? Det var den enda som jag hittade hahaha. Google kan vara knepigt. Menade du biograf Huddinge? Menade du Huddinge musik? Behöver du hjälp i Huddinge? Ja, om jag googlar 'artister från Huddinge' ja då behöver jag kanske hjälp. Speciellt när jag befann mig i Hökis haha. Det bästa var när jag gick in på KMH-mailen och googles verktygsfält kom upp och frågade om jag ville översätta sidan för att den var på indonesiska. Ja. Ja det vill jag. För jag studerar på Musikhögskolan på Bali. Ja. Ja det gör jag.

En annan intresseklubben-antecknar-grej: När man skriver Salem Al Fakir på youtube via iphone så ändrar den till Saken Al Galan. Kanske hans kusin? Hahaha.

Nej usch vad övertrött jag är, sitter och flummar. Jag är flummig annars med, men blir sjukt överflummig när jag är trött. Ute hela natten, ute hela dagen, sol, värme, vin, flum. Ja. Flummig. Sån är jag. Men inte lat och inte nån jäkla konstig syn på livet. OKEJ?!När jag ser de här bilderna så blir jag påmind om att jag MÅSTE köpa en ny gitarr! Den jag har nu har en trasig stämskruv, så D-strängen har stämt ned sig ett halvt tonsteg, så jag stämde ner alla strängar, men nu är E B och G-strängen obrukbara och hela skiten skorrar och lever sitt eget nedstämda (haha) liv. Den är en fin prydnad, that's it. Och eftersom jag inte får spela piano högt på kvällen som jag älskar att göra (jäkla granne) så är mitt musicerande 3 på en skala mellan 1-10. Nedrans skit. Ska spela kontrabas nu kanske, blir grannen glad då? Eller ska jag spela flöjt? Testa trestrukna A? Lära mig spela fiol? Nej. Bastuba. Ja. Ja det ska jag. Vafan tänk om jag är nästa artist från Huddinge, då ska jag hänga ut grannen. "Han ville stoppa min musik". Bu. Jag känner att mina spekulationer går lite för långt. Flummig var det ja. Och trött. Hej så länge. Eller god natt. Ja. God natt.

Smaka på Stockholm

2010-06-05 - 22:10:59
Igår kväll var vi ute. Alex kom till mig vid 9, jag fixade mig och sen fick vi skjuts in till stan av Marals bror, så jag Maral och Alex hoppade av vid ett rödljus vid Berns, där vi skulle på fest. Kort och gott så var det smockat med folk och demostration och blockad mot Berns, kaos i kön, de hade ingen organisation alls. Vi stod i kö i lite mer än en timme, sen orkade vi inte trängas längre så då drog vi. Carro hade redan kommit in på Berns, men hon kunde inte fixa in oss. Så jag gav förslaget att gå till Sky Bar på Vasagatan, så då gjorde vi det. De spelar tydligen in "Förkväll" där på vardagar, men riktigt trevligt ställe med utsikt över hela Stockholm! Sedan tog vi nattbussen hem, Alex sov hos mig för hon skulle jobba i centrum dagen efter.

Idag vaknade jag av att mamma ringde och frågade om jag var vaken. Eh ja? Tre timmar senare var jag inne i stan och lämnade Alex hemma hos mig med extranycklar och Desperate Housewives-box haha. Men min frukost var iallafall en wrap med varmrökt lax och ett glas vitt. Bra där. Smaka på Stockholm var i Kungsan. Sedan gick vi till Söder, hejade lite på de tappra maratonlöparna, åkte från Medis till mamma och pappa i Hökis, åt oxfilé och drack vin. Salongsberusad, ja. Trevligt dag med andra ord. Drack kaffe och sedan åkte jag hem för att hämta nycklarna på Alexs jobb. Förresten, tack Alex för att du fixade min soffa så fint, fantastiska vän!

Imorgon ska jag ta det lugnt. Försöka att inte bränna mig i solen, om den nu skiner. Den sken idag. Stockholm är rätt underbart på sommaren. Mamma och pappa med. Eller de är alltid underbara. Och mina fina tjejer med. Nu måste jag smaka på mitt dagliga piller som jag tar ja, dagligen (annars är det ju inte dagliga!?). Smartass. Vi hörs imorn. Kärlek /A

It's true

2010-06-04 - 17:30:35
Shit vad det bränns. Jag solade idag igen. Inte så smart.

My back is redder on the other side
I've told some people now they know it
Forget your sunscreen and you'll end up like me
take your first step to the nearest pharmacy

It's true
You'll be red not blue
It's true
The sun is out to get you
It's true
You'll be red not blue

My back is redder on the other side
someone told me she had finally seen it
It's hard to believe it before you've tried it out
don't try it out, it hurts really bad

It's true
You'll be red not blue
It's true
The sun is out to get you
It's true
You'll be red not blue

You thought you knew it all
but let me tell you
you're not the only one by far
let's put some sunscreen on
you better use it
'cause now you know it's true

You'll be red, you'll be red not blue (it's true)
You'll be red, you'll be red not blue (it's true)

You'll be red, you'll be red not blue (it's true)

I wouldn't lie for you


Nej. Jag har inget liv ibland, but sometimes it's good to ventilate. Peace

Jag brinner upp

2010-06-02 - 23:36:19
Fy vad det bränner alltså! Men vill man bli brun och fin får man lida pin! Jag måste smörja in mig med min grekiska kräm innan jag går och lägger mig! Jag får lite mysiga vibbar till Grekland. Då brände jag mig första dagen, hittade mirakelkrämen andra dagen (brände mig även då) och sen dess så älskar jag den! Åååh vad jag längtar till sommarens resa, som förhoppningsvis går till Kroatien. Men tills dess får jag nöja mig med fina bilder från Grekland!


Sönderbrända ben och svullna brända fötter
Tar kort mitt i natten, det var becksvart ute :)


Vet inte om Carro är okej med att jag lägger upp den här bilden men den är klockren!

Sjukt vackert och underbart och jag upplevde det med mina fina underbara tjejer!

Solbränd

2010-06-02 - 20:00:44
Idag har jag legat på Långholmen med syster och hennes vänner, jättevarmt och skönt! Solen stekte och vi fick för oss att ta ett dopp. Så det gjorde vi! Så jag har tagit årets första dopp! Wihoo! Vi tog till och med två dopp, oj oj oj! Lite färg fick jag iallafall, inte i ansiktet dock, där förblir jag en blekfis haha.

Nu när jag kom hem så såg jag att jag är illröd på ryggen och väldigt röd på magen och bröstet. Det bränns lite, men jag duschade nyss och smörjde in mig. Jag når ju inte riktigt på ryggen, så jag tog min duschborste till ryggen (den har peeling på ena sidan och mjukt tyg på andra), så jag lade bodylotion på den mjuka sidan och vips så har man smörjt hela ryggen. Sjukt smart av mig. Smörjde mig med min healing cream från Grekland och invigde min Victoria's Secret Coconut Passion. Den luktar sjukt gott. Sommar och kokos och vanlij. Jag dör lite. Nu ska jag äta lite middag. Puss på er! /A

Lycklig

2010-06-01 - 23:22:42
Jag blev precis lite lyckligare. Har ju varit lycklig sedan jag blev godkänd på opponeringen i torsdags. Jag är så himla glad just nu, ska somna med ett leende på läpparna. Sjukt taggad inför vecka 24, bara roligt hela veckan!

Like sand through the hourglass

2010-06-01 - 18:18:37
Oj oj, här flyger tiden förbi, juni redan! Nästa vecka blir man fri från skolan tjihoo! Ska bara fixa klart med min uppsats, inte mycket fix alls, sen så är jag fri!

Jag har ju inte gjort något speciellt på sista tiden heller, sovit och tränat i princip. Men men.

Idag ringde jag Trafikverket för det har gått två veckor sedan pappa skickade in papprerna om handledartillstånd. Fick ringa 9 gånger innan jag ens kom fram och blev placerad i kö. Telefonkö i 13 minuter. Kul. När jag väl kom fram så fick jag reda på att de är försenade med handläggartiderna, så de kunde inte säga när tillståndet kommer. Typiskt. Noll koll har dom. Nästa fredag åker mamma och pappa till Danmark i två veckor och då kommer jag inte kunna köra nått. Så papprerna kommer säkert på fredagen när de åker. Typiskt. Ska boka en körlektion på körskolan så att jag håller igång. Jag har inte kört på ca tre veckor. Jag har abstinensbesvär.

Så vill jag köpa bil också! Varenda bil jag ser vill jag köpa. Små bilar, stora bilar, blå bilar, röda bilar, buckliga bilar, tredörrars, femdörrars, Opel, Hyundai, Kia. Har hittat bilar på Blocket som jag vill köpa. Frågat pappa om det är bra bilar, frågat vad det ena och det andra betyder, hur många hästkrafter, vad betyder GLS, kan man köpa en bil från 1999? Fast jag pluggar ju, så jag behöver egentligen ingen bil, men man blir så sugen. Iallafall på den fina blå bilen jag kollat på! Nu när jag pratar om det måste jag kolla på Blocket om det kommit några nya roliga bilar! Vi hörs senare /APlockade liljekonvaljer i söndags, det doftar underbart här!

RSS 2.0