Tack

2010-09-30 - 22:32:12
Jag hade jättemysigt med tjejerna, vi åt sjukt god mat på ett ställe vid Rådmansgatan. Men under middagen så började jag känna mig konstig, har känt mig konstig under dagen, men det försvann. Så jag fick himmelsk huvudvärk när vi var på väg hem och nu sitter jag nerbäddad i soffan med sju lager kläder på mig och en kopp varmt te.

Varför blir jag alltid sjuk på min lediga dag? Jag har 39 graders feber. Tack för den. Tack tack tack tack tack. Tack. För. Den.

A new day has come

2010-09-30 - 13:03:52
Shit vad seg jag är! Man mår inte bra av att ha en dag i veckan ledig såhär, jag blir så seg. Jag ska köra bil om en timme med körskolan, sen ikväll ska jag ut och äta med tjejerna, ska bli roligt att ses alla fem för en gångs skull. Men innan dess så ska jag faktiskt, hör och häpna, plugga körkortsteori. Jag blir tokig snart. Men jag har ju bokat teoriprovet så jag måste plugga fram tills den dagen, som närmar sig med stormsteg, uääääh.

Jag kör på lockigt hår idag med. Har blivit en riktig fena på att göra det snabbt. Ha en fin dag i solen (jag vet, sol idag med, vad är oddsen). Peace

Närkontakt

2010-09-29 - 19:45:36

Jag har en kontakt, eluttag kanske det heter, som blixtrar varannan gång jag sätter i laddaren till datorn. Jag har börjat blunda när jag sätter i kontakten för att jag ska slippa hoppa till varje gång det kommer en blå blixt därifrån. Borde jag kanske sluta använda den eller vad gör man?

Är det onsdag idag?

2010-09-29 - 18:32:04
Försov mig idag. Tillräckligt länge för att jag skulle komma mitt i lektionen, så jag stannade hemma på den lektionen istället och hann med lite grejer hemma. Sen gick jag till lektionen efter istället. Vi spelade gitarr och fick lära oss hur man kan förenkla ackord och spela på olika sätt och på så sätt lära ut gitarr enklare. Det var rätt kul faktiskt. Men jag var döhungrig. Jag höll på avlida ett tag, men tog ett tuggummi och drack vatten. Så på t-banan hem så kände jag inte av hungern alls haha. Träffade mamma på t-banan också, men jag åkte hem till mig istället för att följa med henne hem. Jag höll ju trots allt på att avlida av hunger, fast jag inte kände av det så låg det liksom där och lurade. Vad pratar jag om egentligen? Nu ska jag titta på Vänner. Orkar inte plugga teori idag, jag känner bluäääsch för det bara. Det blir för mycket. Jag hade onsdag igår och idag tisdag. Lever baklänges. Ha det! /A

Jag hjärta Alexandra

2010-09-28 - 23:14:40

Jag hjärta Maral med. Med Sumpan menar hon inte "Ack, Sundbyberg" utan Oskar Linnros himself. Precis som min mamma "Den där Sundbybergs-snubben". Mamma är bara avis för att hon inte skrev en låt om hennes älskade Sundbyberg först. Nej då. Jag hjärta mamma med. ♥

"Det var inte mitt fel, kniven anföll mig"

2010-09-28 - 22:28:19
Nämen, jag har en ny kategori. Tänkte att jag gör så mycket klantigt att jag måste skriva om det ibland så att ni får skratta lite och tänka "what the fuck". Så jag kan ju börja med att berätta varför jag och knivar inte går ihop:

1. Jag diskade en kniv, tappade den och tog emot den. Det är ju en reflex att ta emot saker man tappar, men en kniv? Halvvägs in i min handling inser jag att det är en kniv och drar undan händerna. Så jag fick bara ett jack i tummen. Fan då.

2. Jag skulle ta ut kärnan ur en avocado. Då brukar man ju ta kniven och hugga fast den i kärnan och sen dra bort den ni har kanske en aning om vart det här leder, men det var bara att kniven fastnade inte i kärnan utan i min hand. Alltså den skar genom avocadon in i min hand. Starkt jobbat.

3. Jag håller inte räkningen på de gånger jag hackat paprika/lök/sallad/nötter/whatever och hackat mig i fingrarna. Värst var när jag hackade av mig halva fingertoppen. Fan vad klantig jag är.

Jag har konstaterat att jag aldrig kommer bli kock på en fyrstjärnig restaurang. Om de inte vill ha fingertoppar i maten förstås.

Stolpskott

2010-09-28 - 21:38:38
Alltså. Fucked up. AIK - Djurgården 5 - 2. Soffbordet - Jag 4 - 0. Skit också! Superlim?

Baby you can drive my car

2010-09-28 - 19:33:08

Vet ni vad jag ska göra nu? Plugga körkortsteori. Rätt spännande. Jag förstår mig dock inte på dessa test jag gör, hur de räknar poängen. Men skit samma, bara jag blir godkänd på kunskapsprovet. Då är det allvar! Eller det är det nu också, men har man fel nu så gör det inget! Nej, nu måste jag plugga! Peace


Update: Jag gjorde ett test på internet och blev godkänd! 57 av 65. So freaking awesome!

Mamma frågar sig

2010-09-28 - 11:17:59
I söndags när jag jobbade så fick jag sitta i kassan i fyra fina timmar och som tidsfördriv när det inte var några kunder så skrev jag ner rytmer. Men sedan kom jag ju på att jag skulle kolla om denna låt jag skrev ner rytmerna från fanns på biblioteket, och det gjorde den. Så jag tog en kopia så slipper jag skriva ner resten. Nu ska jag bara göra ett arr på det, vilket blir min tidsfördriv nu på förmiddagen. Ska betala räkningar också. Tjihoo. Njut lite av solen idag, snart är den sällsynt. /AEh. Mamma frågar sig? Är det inte "men man frågar sig"? Eh?

Hey I made it, I'm the world's greatest

2010-09-27 - 22:44:14
Vänner, mirakel nummer två har inträffat!!! Halleluja! CSN har tagit sitt förnuft till fånga och i morgon får jag mina pengar. Det firar jag då i morgon med att köpa simkort, simma och sedan en ensemblelektion.

I övrigt så har det varit en riktigt rolig dag. Lång, men rolig. Jag och Maral har tränat och fattat tycke för trappmaskinen eller what's its name. And the abductor. Rumpa och lår. Knär och tår. Eller hur gick den där Mora träsk-låten? Hur som helst, jag är på oerhört strålande humör och inte ens min klantighet kan förstöra det. Ni kanske undrar vad det är med mig och klantighet, men jag vill knappt uttala mig om allt klantigt jag gjort, låt mig bara nämna snabbt att knivar bör jag inte vara i närheten av och ja... eh. Låter det vara så.


Hoppas ni haft en bra start på veckan, det har jag haft, tralalalalalaPuss

Glue my heart together so that it never aches again

2010-09-26 - 22:21:05

Jag har tröttnat på mitt soffbord. Jädrans IKEA. Det går sönder om man har fötterna på brädan under själva bordet. Så jag letade fram superlimmet. Nu ska jag limma bordet, en väska, mina skor. Alla problem löser sig med superlim.

Varning för fåglar i Duvbo

2010-09-26 - 19:34:54
Hur mår ni? Min helg har i stora drag bestått av jobb, övningskörning, rödvin, hyrfilm, inte i den ordningen dock. Inget märkvärdigt. Ny vecka imorgon och jag är fullbokad mer än vanligt. Måste faktiskt sätta körkortsteorin främst. Plugga plugga ihjäl mig. Jag tänker banne mig inte göra om det där provet så jag måste bli godkänd på första försöket. Ska plugga lite nu faktiskt. Bli inte förvånade om ni inte hör så mycket av mig, men då vet ni vad jag håller på med. Peace, love and körkortsteori /A

Kan det inte vara såhär varmt igen? Lägg märke till svanen. Det är en anka.

Så på en lördag, ja då vet du vart du hittar mig

2010-09-24 - 16:17:33Jag tyckte tydligen att jag fastnade rätt bra på bild idag.

Snart har jag körkort yeees. Jag kommer dö av nervositet första gången jag kör bil själv förresten. Man har ju alltid en kunnig människa med sig. Hur ska det fungera? Inte för att jag menar att jag är okunnig, men jag vet inte. Känns bara konstigt. Och jag har inte ens kortet än. Nej, jag ska leva för dagen. Inte oroa mig så mycket för det där kortet. Jag ska klarat. Annars avlider jag.

Förresten så har jag en så himla snäll pappa som jag kör bil med. Tålmodig och så lärde han mig att parkera. Jag pratar ju nästan bara bilar och körning med honom numera. Jag har blivit en bilnörd.

Kvällen spenderas nog framför datorn. Macnörd. Måste fixa 4 o'clock-bakgrunden. Och ett sångarr på Måndagsbarn (går och sjunger "föddes en lördag mamma kallar mig för discotjej" hela tiden). Men jag hatar dessa rytmdiktat. And I always will. Involvera er aldrig med rytmdiktat. Trust me. /A

Högsta vinsten!

2010-09-23 - 23:42:26
Vänner!

Det är så att det har skett ett mirakel! Jag har fått ett beslut från CSN och jag får mina pengar nästa vecka! Praise the lord! Jag firar det med att gå och lägga mig och njuta av solen imorgon inifrån ett klassrum på KMH. Det ni!

Känns som igår, vi var så små, smygrökte och snodde från din pappas barskåp

2010-09-21 - 21:14:51
Idol i tv4 är ju rätt populärt nu, jag har det på i bakgrunden. Men har ni sett hon Linda Eriksson som gått vidare? Hon var ju med i Kanal 5's program Popstars för flera år sedan och blev till och med uttagen till gruppen Supernatural (deras musik finns på Spotify hahahaha). Anledningen till att jag kommer ihåg detta är att jag pinsamt nog har sett och träffat denna popgrupp och har deras skiva och autografer. Hahaha! Jag kommer ihåg att jag, Alex och Marre åkte till Jakobsberg och såg de där och det var sjukt mycket folk. Vi var väl femton år då. Småbarn!

Vad mer har jag varit på för konstigt? Jo, OKEJ-dagen och Power-dagen på Gröna Lund. Jag och Alex gick dit, såg artisterna och ställde oss vid artistentrén efter och väntade. På så sätt fick man rätt många autografer. Tror vi var mellan 13-15 år som vi gick på dessa finfina dagar. Jag undrar om jag har kvar autograferna, det måste jag ju nästan ha. Frågan är vart. Får gå upp på vinden och leta inte nu dock. Peace

Förvirrade flickor i stan

2010-09-20 - 21:30:25
Idag på håltimmen åkte jag hem till mina föräldrar och tvättade håret (!!). Varmvattnet fungerade inte hos mig och jag var smått desperat efter en hårtvätt. Jag försökte få tag på dem under dagen för att säga att jag varit hemma hos dem men det var ingen som svarade. Min pappa ringde senare på kvällen och frågade om jag varit hemma hos dem, för disken var diskad och varken mamma eller pappa hade diskat. Sen så hade mamma frågat pappa om han duschat för det hängde en handduk på tork i badrummet. Men pappa trodde det var mamma som hängt den där... haha. Spökar det? Nej då. Bara deras knäppa stackars varmvattenlösa dotter som glömde skriva en lapp.

Efter musikteorin, som bestod av väldigt massa basgångslyssnade på Spotify så mötte jag upp Alex och Marre vid St Eriksplan. Vi åt på restaurang och snackade massor. Sen tog vi en take away-kaffe på Wayne's, där jag lyckades välta nån form av blomkruka på deras uteservering när vi gick därifrån, mycket smidigt och det lät rätt ordentligt när den rasade. Jag förblir en klant. Vi njöt av vårat kaffe och tog en liten promenad bland husen och gatorna kring St Eriksplan. Alex och Marre var helt lost men jag visste exakt vart vi var. Vi (eller jag, de hängde på) gick mot Karlbergs station och helt plötsligt, enligt mina fina tjejor, så var vi framme vid tåget. Bara sådär. Oj oj vad skillat mitt lokalsinne är. Vart vore de utan mig? Vilse kring St Eriksplan hahaha. Mysig halvspontan måndagskväll! Nu ska jag försöka göra den där rackarns trumläxan. All kärlek!

Fy skäms!

2010-09-19 - 23:11:08
Jag är besviken. SD till riksdagen. Jag kräks lite i min mun av att det finns ren idioti i Sverige som röstar fram ett främlingsfientligt parti.

Dock en hyllning till de medier som inte uppmärksammat deras kampanj, till de som inte låtit de tala på torg, till de som inte har visat deras valfilmer.

Take me through the darkness to the break of the day

2010-09-19 - 19:36:05
Har lyssnat på ABBA's "Gimme gimme gimme" ett tag nu, har plankat refrängen och skrivit ut allt i noter, jag är skitdålig på det, men jag tyckte det gick hyfsat. Vi fick en hel spellista av vår lärare med grymma arr för sång, sånt som vi ska göra i skolan bland annat. Lyssna gärna (speciellt Mouthdrum Solo)! Tänk att göra så med klassen. Kommer knappt fungera, men men.

Röstat har jag också gjort idag, hoppas alla som får rösta har gjort det. Men inte på SD. Å inte nån blankröst heller okej? Ni har iallafall lite mindre än 20 minuter på er att rösta från och med nu om ni inte röstat. Spring!

Ska dricka lite te och värma mig nu. Mitt varmvatten är kaputt. Trevlig söndagskväll!  /A

Jag börjar se det så klart

2010-09-18 - 23:59:54
För ett tag sedan var jag på kräftskiva hos min bror. Jag klottrade lite på deras lilla whiteboard. Och det stod kvar idag. Jag vet att det är felciterat men jag tänker inte så klart efter några glas vin.

På tal om det som står så ska jag, Alex och Marre på Oskar Linnros på Molto i Södertälje. Alex pluggar ju där så det blir middag och sen livemusik. Nice. Fast två hela månader kvar. Innan dess så är det massor av annat som ska gå av stapeln. Prio nummer ett är gehörsläxan och trumläxan, körkortsteorin, gitarrläxan och pianoläxan. För att inte glömma så ska jag spela in en instrumental bakgrund på 4 o'clock till vårt projekt! Jag vet inte hur det ska gå men det går nog. Jag ger det två dagar och två nätter. Från och med nu.

Det regnar här i Stockholm idag

2010-09-18 - 18:17:46
Igår gick jag ut med tjejerna och drack lite drinkar och det var meningen att vi skulle dansa också men jag och Sofie fick en pensionärsvarning av Jamie att vi var för trötta runt 01-snåret och ville sova så det blev inget dansande för oss i våra klackar, det blev hem och sova. Somnade på soffan och vaknade 4.35 av nackspärr, slängde mig på sängen och vaknade tolv. Hallå trött ungdom! Vi kör på hemmafest nästa gång, det är de som är bäst och man minns mest (i vissa fall minst) av.

Imorgon ska jag köra bil med pappa. Jag har bokat teoriprov och uppkörning nu! GAAAAH! Önska mig all lycka i hela världen tack! Nu blir det gehörsläxa, jäkla rytmdiktat, pianospel och teoriplugg! KÄRLEK

Jag igår. Min fondvägg + jag = sant

They was laughing I was mourning

2010-09-16 - 15:07:15
Ledig idag! Har hunnit med ett ärende på Söder, pianoläxa hemma, snart körlektion fickparkering, good luck Chuck, sedan åka och träna med Marre. Sedan försöka spela in en bakgrund i Garageband, vi håller på med ett projekt i skolan som genomförs från och med nu fram till 15 oktober, ska bli skoj att se vad det blir för något, vi har inte kommit igång än, utan spånar bara idéer. Nu blir det körkortsteoriplugg i en timme! Peace /A

Jag blir aldrig densamma som förut

2010-09-14 - 22:50:37
Jag kan inte få nog av att lovorda Mac. Har suttit med Garageband både igår och nu ikväll och spelat in lite sång och sedan lattjat med loopar och jag vet inte vad. Tur att vi lärde oss Garageband på ackis, jag älskar't! Jag kommer ju aldrig gå och lägga mig vissa dagar. Inte nog med att jag plankar låtar, nu så måste jag spela in dom med. Ni ska höra min fina Dynamite/Cimorelli-cover, oj oj. Jag är inte frisk. Det konstaterade jag idag, när jag faktiskt insåg att jag har lagt ner alldeles för mycket tid på att planka Oskar Linnros skiva. En i klassen sa att jag kunde bli hans studiopianist eller om pianisten blev akut sjuk på en spelning så kunde jag hoppa in. Ehhh. Då insåg jag att jag kanske borde sova på nätterna istället för att sitta vid pianot. Så jag ska gå och lägga mig nu. God natt!

If you hang with me

2010-09-13 - 19:34:47

Idag har jag kunnat andas genom näsan i stort sett hela dagen, tjihoo!

Med tanke på helgens jobb och därmed sömnbrist har jag idag varit förvånansvärt pigg och utvilad. Mamma smsade mig kl 7 imorse att pendeltågen inte gick som de ska så jag tog bussen och tunnelbanan istället. Men röda linjen gick ju långsammare än långsammast, hade kunnat gå och det hade tagit lika lång tid. Men jag kom bara fem minuter sent till gitarren, och framåt hösten så kommer jag nog komma mer försent tyvärr. Jäkla SL. Lövhalka och regn i år igen? Nähä?! Äsch, nu är det "Halv åtta hos mig", Helge Skoog är bästa kommentatorn ever! Sen är det ensembleläxa och pianospel (suprising) som gäller. Peace, love and täppta näsor! /A

Förresten, Robyns nya Body talk pt. 2 - lyssna på den!

Here I go again

2010-09-12 - 23:04:33

Min helg bestod av jobb, kräftskiva, jobb och lite pianospel. Jag tänkte gå och lägga mig tidigt denna söndag men det verkar inte vilja bli så.

Jag är sjuk och behöver hjälp! Ska ringa en psykolog expert på tvångsbeteende imorgon! Fast allra mest så behöver jag bli frisk och samla kraft inför en ny vecka. Ser fram emot att löven ska färgas fint och falla. Jag har nog bestämt mig för att gilla hösten. Ja, jag gillar den.

Nu mina vänner, kallar pianot på mig. Lite Ulla och Åke kanske? Nej, jag ska nog sova. Utan att få ångest över att pianot inte blev spelat på (fast det har spelats hela tiden efter jobbet). Mitt sinnestillstånd är tvivelaktigt. /A

Står inte ut, står inte ut

2010-09-10 - 14:55:08

Jag är dunderförkyld, känner mig fasansfullt fräsch med snorpapper och svullen näsa. Dock så kände jag att jag ändå inte kunde sitta inne hela dagen och känna mig allmänt hängig, så jag lockade håret och åker till Sofie på middag lite senare. Hon har inga problem med att jag är sjuk för hon vill också bli sjuk (??). Får se hur pigg jag är i morgon på att jobba 6-15. Inte alls tror jag, men jag måste. CSN är ju dumma i huvudet som vanligt, de förstår inte att jag pluggar på Musikhögskolan riktigt, måste bevisa det varje gång i form av betyg från tidigare termin. Eller egentligen är det KMH som är gammeldags och har konstigt betygssystem, men de vägrar bli moderna och ändra. Varför falla för grupptryck liksom? Hur som helst så blir jag galen! Det här är mitt tredje år ju!

Tills jag åker så ska jag och min bästa vän Herr Nässpray bekanta oss med varandra, chilla lite i soffan och sedan tar jag mina näsdukar och åker till Sofie. Kärlek /A

Lying in my bed I hear the clock tick and think of you

2010-09-10 - 10:51:13

När jag tänker på det nu så har tiden gått sjukt snabbt. Kändes som det var igår som jag kämpade med min C-uppsats och klagade över hur jobbigt det var. Vilken befrielse det var när den var klar sen! Och hur mycket jag tjatade om Salem (Salem, Salem, Saleeem) sedan jag körade åt honom på Berns. Det känns som igår. Kanske för att vädret påminner om maj, men vart tog sommaren vägen egentligen? Poff, så var den borta. Så sitter man här sjuk och rastlös. Gick inte till skolan idag eftersom jag vaknade och kände mig katastrofal. Så jag funderar på hur jag ska bota min rastlöshet idag. Solsidan har jag tittat klart på, gitarren nästan trött på de fina maj- och fissmollsjuminusfem-ackorden. Å stackars pianot ska vi inte ens prata om. För att inte glömma min vackra kråksång. En förkylning tar fram ens bästa sidor. Verkligen. Kram (eller mer tar-i-hand-med-alkogelinsmorda-händer) /A

Every time I close my eyes, I see my name in shiny lights

2010-09-09 - 20:49:38

Hahaha jag såg precis en kompis på Idol.

Alltså, jag skulle aldrig söka Idol. Ni vet inte hur många som frågat mig om jag ska söka. Men nej tack. Idol är ett underhållningsprogram, inget musikprogram. Man söker först för en fejkjury och sen så är det ett ja-rum och ett nej-rum, så du kan vara Sveriges bästa sångerska herself men hamnar du i nej-rummet så är du körd. Alla får ju inte en ärlig chans då. Så Idolkonceptet är skit. Roligt att se auditions i början men nej, inte min grej. Nu ska jag dricka Echinagard, snyta mig och ta en kopp te. Mm vad jag älskar att vara förkyld. Det är så mysigt.

There's a big black sky over my town

2010-09-09 - 15:23:37


Jaha. Pang boom sade det så var man megaförkyld och febrig och helt slut. Det kommer alltid på hösten, alltid vid den här tiden, men nu så har jag haft fullt upp och inte haft en tanke på att bli sjuk. Men så kom det. På min lediga dag. Så himla typiskt. Jag har inte tid att vara sjuk, har ju skola, jobb och allt! Vill inte vara hemma och hänga med dammråttor och Solsidan (som är sjukt rolig dock). Dock får man väldigt mycket gjort med gitarrspel och pianospel, tycker man får lite sån där hes cool röst när man är förkyld. Men jag behöver en sustainpedal so freaking bad, så imorgon ska jag ta och bege mig till St Eriksplan efter skolan (ja här stannar man inte hemma och tycker synd om sig själv utan går till skolan och eh smittar andra haha.) Eller jag borde nog vänta med att köpa en tills lönen kommer. Jag är så rastlös så jag dör!!

Får jag veta vad du tänker på? Skulle du råna en bank för oss två?

2010-09-08 - 22:27:09

Okej. Jag tänkte fördriva tiden med en fin intresseklubben-antecknar-lista.

Nämn något som gjorde dig glad igår: ensemblelektionen
Vad gjorde du kl 08 imorse: stressade i mig frukost

Vad gjorde du för 15 min sedan: messade Alex

Det sista du sa högt: Fan!

Det senaste någon sa till dig: Hejdå gumman (mamma på telefon)

Vad har du druckit idag: vatten

Vad var det senaste du åt: mörk choklad

Vad var det senaste du köpte: turkyoghurt på Ica

Vad är det för färg på din ytterdörr: en brun tjock säkerhetsdörr är ett måste in the ghetto.

Vad är det för väder hos dig nu: mörkt och aningen kallt skulle jag tro

Godaste glassmaken: Ben&Jerry's Half Baked

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja. Attraktion vid första ögonkastet!

Sover du tungt: Ja. Men inte nu?

Drömmer du mardrömmar: Sällan. Mer konstiga drömmar som får en att vakna som ett frågetecken.

Trivs du med ditt jobb: Nej. Eller nja. Som extrajobb är det ok.

Vad vill du bli när du blir stor: Jag är väl stor nu? Jag utbildar mig till en awesome musiklärare!

Favoritklädsel: Just nu är det jeans, en snygg top och converse som gäller.

Favoritlåt just nu: Oj. Kan inte välja. Mest spelat på Spotify är "Genom Eld", "Från och med du" och "Astronaut". Funderar på att spela nån av dom i skolan i ensemblen...

Vad ser du om du tittar till höger: En hög med kläder i soffan och sen en vägg.

Vad är du svag för hos en kille/tjej: Alltså, kan han lira piano/gitarr och är snygg så passar jag inte på det. Men jag har en tendens att dras till bad boys haha.

Vad gör dig glad just nu: Tanken på att jag får lön på onsdag.

V ad gjorde du för 10 år sedan? År 2000 alltså. Jag lyssnade på "Genie in a bottle", gick i sjuan, hade savannbyxor, var allmänt stökig i skolan och smygrökte bakom höghuset där jag bodde.

Vad ska du göra härnäst: Fortsätta mina fina uppesittarkvällar med plankning av "Vilja bli".

Höger eller vänsterhänt: Jag är högerhänt.

Humör just nu: Glad. Trött. Flummig.

Favoritgodis: Jag äter knappt godis. Men om jag äter så är det colabilar som gäller.

Kläder just nu: Svarta leggings, svart klänning, kort blommig jacka.

Höstplaner: Plugga, fixa körkortet (snart så), dricka kaffe, filosofera, skriva låtar.

Hur många kuddar sover du med: En

Spelar du något instrument: Ja. Typ de flesta. Piano, gitarr, bas/kontrabas, trummor, flöjt.

Morgon eller nattmänniska: Natt.

Vad är viktigast för dig: Att jag inte blir förkyld nu fyfan!

Är du kittlig: Lite

Snarkar du: Nej

Stjärntecken: Stenbock

Röker: samma Marlboro. Haha, lame.

Äckligaste insekten: Tvesjärt. Sen jag var barn har jag blivit hjärntvättad med att de kryper in i örat och bygger bo i hjärnan!

Längtar du mest efter just nu: Körkort. Onsdag den 15:e september. 27:e november. En bil vore också sweet. och en lägenhet i stan.

 


Allt jag hört om kärlek var en hemlighet

2010-09-08 - 17:40:29


Jag och Mac går så bra ihop. Jag älskar denna Andy Warhol-effekt. Imorgon är jag ledig. Är ledig varje torsdag. Noll lektioner. Fy vad skönt! Hade hellre sett en ledig fredag men men. Jag är väl nöjd ändå. Men fick reda på att jag jobbar i helgen, blä. Men lite extra pengar är alltid nice. Å så får jag lön om en vecka, yeah! Då blir det utgång med tjejerna på fredagen. Shit vad nice nästa vecka blev helt plötsligt!! Nu lyssnar jag på "Tommy tycker om mig", känner mig rätt löjlig men nostalgitripp till tusen!

Du kan väl stanna hemma ikväll, du var ju faktiskt ute igår!
Men mamma, jag vill ju träffa honom!
Han är inte bra för dig!
Men förstår du inte, jag tycker ju om honom!

Så sant så. Nu blir det lite gitarrläxa. /A

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått, sanna vänner kan man alltid lita på

2010-09-07 - 19:30:05
Vet ni vad jag har lyssnat på idag? Carola!! Jag vet. Men när jag var liten så lyssnade jag alltid på Carola. Jag sjöng med och kunde varenda text och det sitter i fortfarande. Jag kommer ihåg när jag var typ 9-10 år och mamma tog med mig till Parken Zoo i Eskilstuna och överraskade mig med en Carola-konsert. Oj vad lycklig jag var. Man har ju utvecklat sin musiksmak rätt mycket sen dess. Men lite Carola sitter i. Denna låt kom 1994, jag var sju och sjöng den inför hela klassen på Roliga timmen. Jag tror jag sjöng varenda Carola-låt från den skivan på lågstadiet. Och nu idag så är man sångerska själv. Hmm, ser ni någon koppling?!

I övrigt så har dagen varit sjukt effektiv. Är det skryt att säga att man är bäst när det är sant? Jag är så jäkla glad för dagen har varit bäst! Puss på er /A

Det går bra nu

2010-09-05 - 21:55:38
Den här hösten blir bra för att det finns massor av bra grejer att se fram emot. Det ni.

When I see you, can't stop smiling

2010-09-04 - 00:33:59
Spelning i skolan gick super. Vem gillar inte Disneydags liksom? Resten av dagen spenderades med fina Cassandra. Vi lattjade inne på Synoptik och provade glasögon och avslutade det med middag och filmkväll hemma hos henne på Stora Essingen. Mys! Nu är det sängen nästa!


Eh, Salem Al Fakir hade lämnat sina glajjer på Synoptik. Så jag var snäll och tog hand om de så länge hahaha. Nu är jag flummig och trött. Peace!

Ta det piano

2010-09-02 - 21:01:04
Har repat hela dagen lång i stort sett. Sjungit "Räddningspatrullen" med fyra tonartsbyten. Eller först hade vi en lektion i arrangering för sång i grupp, vilket vi ska hålla på med den här terminen. Jag gillar att vara back on track så att säga. För nu har jag börjat spela piano riktigt mycket. Gillar att planka låtar, eh jag är nog lite sjuk i huvudet på det planet, men det visste ni väl redan? Kan halva "Vilja bli". Sjukt. Men duktig blir/är man. Piano är min favorit så jag hoppas innerligt att de kommande pianolektionerna är givande. Innan har de varit värdelösa. Lärde mig lite. Gick varannan lektion, började likna en småskolkande tonåring. Vill liksom inte upprepa det mönstret den här terminen. Man ska ju föreställa lite vuxen. Men bara lite.

Höll precis på att spilla ner min Mac med varmt te. Smidigt. Jag lägger bort datorn för jag känner att det kommer gå illa. Lovar dyrt och heligt att aldrig dricka kaffe eller te eller några andra drycker för den delen heller vid min dator. Det blir en dyr historia då. Plus att jag skulle bli jävligt arg på mig själv. Jag har ju ingen tur.

Eller jo lite. Ska på Oskar Linnros på Berns fan! I november, och jag har fått med lite folk. Men jag lovar att biljetterna hinner ta slut eller något sånt där dumt. För jag hade ju bara lite tur, inte mycket. Kan någon skänka tur till mig så tar jag gärna emot det! Vi hörs en annan dag. Höll på att spilla igen. Jag är tamigfan osmidigheten själv. /A

Recycled

2010-09-01 - 23:30:23


Jag beställer påsen om jag får Oskar på köpet?

För jag återvann mina tidningar igår. De låg och skräpade i hallen i en hög så mamma tvingade/påminde mig att ta med dom ut när hon hälsade på. Det är egentligen lite dåligt att de bara ligger där och man kliver på dom varje gång man går in och ut genom dörren, när man ska in på toaletten, in i garderoben. Min hall är världens minsta men ändå så har jag alltid proppat med grejer där. Tidningarna är borta iallafall!

Sen så skrev min kära mor i min dammiga bokhylla som jag inte såg förrän imorse. "Din mamma städar inte här" står det. Inte jag heller tydligen.
RSS 2.0