Har inte glömt vad du gjort

2011-04-30 - 13:28:44
Jag vill inte tänka så här. Men jag har blivit van att tänka så, att känna så här. Orkar inte med besvikelsen. Vågar inte hoppas på en förändring. För det kommer aldrig ske. För det är fan över nu. Pallar inte med det. Inte en enda dag till. Ska försöka tänka på något annat. För jag orkar inte lägga ner tid och energi på det.

Så här kan det inte va, så här kan det inte va.
Bjuder på cigg igen men nu som fienden,
säger att allt är bra, hur fan kan du spela glad?
Aldrig aldrig, inte en enda dag till.
Aldrig aldrig, inte en enda dag till.

Nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Dag 20 - en låt du lyssnar på när du är arg

2011-04-30 - 13:14:27
Fick just ett sms som ändrade hela mitt humör på en millisekund. Vafan, hur tänker vissa människor? Den här låten passar in på mina känslor just nu.

Tack hej, fuck dig, jag har fått nog. Har fått nog.


En helt vanlig fredag

2011-04-29 - 18:48:04
Består av följande: Kaffe, inlämning av hemtenta, kursstart (med världens bästa lärare!!), shoppa en klänning, kaffe, köpa kurslitteratur, lyssna sönder "Satan i gatan", hämta ut biljetter, planka "Mitt hjärta blöder" och "Snälla bli min", sortera smutstvätt, kaffe och choklad. Nu: tvättstugan!
Det stod om releasefesten i Metro

Vi ska läsa Bibeln i den här kursen. Yaaay!

Du är här. Eller?


Cassandra och jag har interna skämt från releasefesten


KAFFE KAFFE KAFFE KNARK


Världens roligaste sysselsättning...


PEPP! Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer!

Dag 19 - en låt från din favoritplatta

2011-04-29 - 09:31:00
Just nu är min favoritplatta Veronica Maggios nya, Satan i gatan. Så himla bra och sann och allt sånt. Det skulle likaväl kunnat vara jag som skrivit titellåten, den beskriver mina känslor för en person, spot on. Men jag har ju redan lagt ut den låten, så nu tar vi den här istället:
Klicka på bilden

Vill ni veta vad som hände på Veronica Maggios releasefest?

2011-04-28 - 13:00:04
Det får ni inte!
Ni får se bilderna bara!

Obs, alla bilder äger jag. Vill ni låna så fråga först!

Dag 18 - en låt som du önskar du fick höra på radio

2011-04-28 - 11:14:32
Den här låten är så ny så den finns inte på youtube. Men den är min nya favorit som jag spelar om och om igen. Dessutom så körde Veronica Maggio den igår i Uppsala (bilder från det kommer sen). Klicka på bilden för att komma till låten, Satan i gatan!

Mot Maggio och vidare

2011-04-27 - 16:24:55
Nu drar jag till Uppsala, sjukt taggad! Hej hej!

Den är äntligen här!!

2011-04-27 - 14:02:02
Ikväll åker partytåget till Uppsala och Veronica Maggios releasefest! Plus att jag är klar med min hemtenta så nu kan jag koppla av, lyssna på albumet och bara vara PEPPPPPPP!

Klicka på bilden för att komma till albumet på Spotify!

Dag 17 - en låt som du hör ofta på radio

2011-04-27 - 13:51:33
Jag tycker jag fått nog av den här låten. Förstår inte varför de spelar den fortfarande? En pik att det är dags för nytt material från Linnros eller vadå? Allt de spelar är Linnros, Adams-Ray och Robyn. Jag har bredare musiksmak än så. Därför är nog Spotify den bästa uppfinningen någonsin!

Hey baby, I think I wanna marry you

2011-04-26 - 23:10:00
I söndags ordnade vi en möhippa för en av mina äldsta och bästa vänner! Vi hade en grymt rolig och solig dag och jag hoppas den blev oförglömlig för Carro!

Dag 16 - en låt som du brukar älska men nu hatar

2011-04-26 - 23:01:43
Hata är ett starkt ord. Jag mer ogillar denna låt. Den var bra när albumet precis var nytt och ingen hade tjatat ut den. Men hennes konsert på Globen ägde rejält!

Trött och lite stressigt förvirrad

2011-04-26 - 17:27:25
Jag har suttit med tjejorna hela dagen och skrivit tenta, den jäkla helvetestentan som driver mig till vansinne. Är uppe i 12 sidor enkelt radavstånd. Det betyder att den blir världens längsta tenta jag någonsin skrivit! Inte nog med det så är jag trött och seg efter möhippan och vill bara vara hemma och chilla men nu ska jag repa och leka pianist ett tag. Måste bli klar innan jag åker till Uppsala imorgon annars kommer jag bara tänka på tentan under hela kvällen! Jag vill vara ledig ett tag istället för pang boom nästa kurs på direkten! Men så blir det inte! Nu ska jag stretcha mina pianofingrar! Peace

Dag 15 - en låt som beskriver mig

2011-04-25 - 09:51:00

Förklaring:
You fill up my senses
- mina vänner tänker förhoppningsvis på mig ibland.
like a night in the forest - jag skickar konstiga sms sent på kvällen. De på dagen är förstås lika fina!
like the mountains in springtime - förstår inte denna mening. Men man förstår inte alltid mig heller.
like a walk in the rain - jag tror inte det blir fler sådana promenader för mig (och Sandra haha).
like a storm in the desert - jag är spontan, ibland välbehövd!
like a sleepy blue ocean - när jag är tyst är det lugnt och skönt. och blått. eeh
you fill up my senses, come fill me again - men man får inte nog!
Plus att videon är rätt gammal. Ungefär lika gammal som jag. Dock klär jag inte i rött. Eller svart läderväst.

Hemligheten avslöjad!

2011-04-25 - 02:51:34
Alltså jag tror det här är den bästa möhippan ever!!! Just nu är vi på Yasuragi och ska försöka sova! Bilder kommer! Hej hej!

Dag 14 - en låt som ingen tror att du skulle älska

2011-04-24 - 09:17:00
Jag tror mina vänner ser mig som en soultjej. Den här låten har jag inte upptäckt på grund av nått teveprogram som CSI. Utan via min kära far. Man lyssnar på så mycket musik under ens uppväxt som man inte riktigt reflekterar över förrän man hör det när man är lite större och får en flashback till härligt tidigt 90-tal när man satt och sjöng med på ett språk som man trodde var korrekt engelska.
Jag gillar Pete Townshend's oerhört engagerade tamburinspel och vevande gitarrarm!

Inte okej

2011-04-23 - 14:34:37
Plugg på en lördag känns inte helt hundra. För att undvika det in i det längsta har jag ätit en onödigt lång frukost, varit hos brorsan på kaffe, skrivit en lista till morgondagens hemlighetsmakeri, läst bloggar, ritat, ja allt utom att skriva den där frågan om skapelseberättelser för trehundra antika religioner. Men eftersom jag åker imorgon bitti och inte kommer hem förrän på måndag så känns det som om jag i alla fall bör börja på skiten. Sedan har jag hela tisdagen och halva onsdagen på mig innan tåget går till Uppsala. Jag vill bara bli klar med min utbildning, få ett jobb och köpa en bil och inte behöva plugga 24/7. Det är roligt emellanåt men nu räcker det. Oj jag hade visst 1,5 år kvar. Håll ut. Jag kommer jag kommer jag kommer jag kommer, jag är nästan där! Eller, nästan var väl att ta i, suck.

Dag 13 - en låt som är guilty pleasure

2011-04-23 - 14:19:32
Definition: A guilty pleasure is something one enjoys and considers pleasurable despite feeling guilt for enjoying it. The guilt involved is sometimes simply fear of others discovering one's lowbrow or otherwise embarrassing tastes.

Långfredagen är tyvärr inte 27 timmar

2011-04-22 - 13:07:14
Idag blir det påskmiddag hemma hos mina föräldrar med resten i familjen. Först ska jag ta en sväng till Farsta och möta upp min kusin innan jag tar tunnelbanan till mamma och pappa. Ta det lugnt med påskäggen hörrni, annars kan ni få ont i magen! Och även fast det är långfredagen så betyder det tydligen inte att den är just lång. Besvikelsen är stor. Peace unt love

Dag 12 - en låt av ett band du hatar

2011-04-22 - 13:03:41
Som sagt, band byter jag till artist. Jag förstår INTE grejen med pojkspolen Justin Bieber. Alla tolvåringar skriker efter honom och jag skriker av ett inre hat när jag ser honom. Dessvärre är den här låten lätt att fastna på men usch för Gösta Bäver!

Dag 11 - en låt av ditt favoritband

2011-04-22 - 13:00:22
Eh jag ligger lite efter på grund av allt ståhej kring Veronica Maggio-konserten, så det blir två på en gång. Men det gör väl inget. Dag 11 var alltså igår. Mitt favoritband vet jag inte direkt vilket det är. Men varje soloartist har ju sitt egna band som också måste ha lite cred. Så då blir det den här låten:

Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen

2011-04-21 - 13:44:09
Fortfarande i extas! Jag vaknade av ett samtal från de som ordnade tävlingen och hon ville veta vem jag skulle ta med mig. Hur väljer man det?! Jag frågade Sandra igår men hon kunde inte. Så istället blir det Cassandra som får äran att följa med! Vi ska på spelningen i Stockholm den 10 maj sen!

I och med att jag faktiskt skriver en hemtenta och den ska vara inne den 29 april så måste jag i princip skriva klart den innan releasefesten den 27 april (och Cassandra också då). Men jag är nästan klar, jag är nästan där! Har precis debatterat en fråga kring Livets Ord som är från samma stad som Veronica Maggio - Uppsala. Det skulle vara komiskt om jag träffar på en Livets Ord:are. Jag skulle ställa massor av frågor, helst lite kontroversiella då.

Annars så lyser solen ute idag med och jag sitter inne framför datorn. Ska snart sätta mig i balkongöppningen och sola. Jag har nämligen ingen riktig balkong, bara en fransk, så då kommer solen vid 14-tiden och då passar man på! Nu ska jag snart börja skriva om mesopotamisk, egyptisk, grekisk, romersk, kanaaneisk och iransk religion. Det låter lika roligt som det är. Noll. Hej på er!
Sträcker upp mina händer-er-er-er

Nu så är jag snart där!

2011-04-20 - 20:37:00
JAG VANN! JAG VANN! JAG FUCKING VANN! JAG SKA PÅ VERONICA MAGGIOS RELEASEFEST!! UNTZ UNTZ! JAG ÄR I EXTAS OCH UPPE BLAND MOLNEN OCH LÄR INTE KOMMA NER PÅ ETT TAG!

Hemlighetsmakeri

2011-04-20 - 17:45:21
Efter dagens plugg med studiecirkeln är halva tentan i princip klar! Vi var ute i Tyresö och pluggade vilket innebar typ tre byten för mig men det gjorde inget alls! Oerhört trevligt och roligt har vi tillsammans! Nu är jag på väg in till stan för lite hemliga bestyr. Ska möta mitt välkända ekorrgos kanske... Men det är hemligt som sagt! Just nu är även problemet med att hitta en lägenhet och jag har anmält mig till två i Haga norra eller Öfvre Hagalund som det även kallas! Men det kan vi också hålla hemligt!! Kan ni lova det?!

Dag 10 - en låt som får dig att somna

2011-04-20 - 09:00:00
Just nu är jag så himla trött att vilken låt som helst kan få mig att somna. Jag brukar inte sova med musik i lurarna längre, men den här låten är fin och efter att jag sjungit en tersstämma eller två till den så somnar jag nog. Annars stänger jag av och har melodin i huvudet.

Bland molnen är himlen alltid blå

2011-04-19 - 20:41:58

Det kommer vara så, bland molnen


pics: weheartit.com

Jag är nästan där

2011-04-19 - 11:00:00
Jag tävlade om att gå på Veronica Maggios releasefest. Var oerhört fyndig och skrev ihop ett litet rim:
Borde jag inte vinna på det där, va va va?!

Dag 09 - en låt du kan dansa till

2011-04-19 - 09:09:00
Kan väl dansa till det mesta men jag gillar den här låten. Nej det är inte "Alla som inte dansar är våldtäktsmän." Om den låten kommer när jag är ute ställer jag mig med armarna i kors och är stolt en våldtäktsman. Det kan jag ta, för DJ:n är kass som spelar en 5 år gammal låt. Punkt.
Åter till låten, Robyn är bra. Hennes konsert på Cirkus gick på tv häromdagen och jag önskade jag var där. Skulle gärna vilja åka till Göteborg och Way out west i sommar och se henne spela!

Brännmärkt for life

2011-04-18 - 19:48:59
Idag började jag, Carro, Amanda och Cassandra skriva på vår hemtenta! Vi ska skriva om fornnordisk religion och nya religiösa rörelser. Vi satt hemma hos Carro i Sickla idag och skrev, vi ska turas om att vara hos varandra. Det gick bra men lite surt att sitta inne framför en dator med 20 grader och sol ute. Men ju snabbare vi får det klart den här veckan, desto mer ledigt har vi nästa vecka!!

Mitt fina brännmärke är rätt komiskt faktiskt. Alla verkar tro att det är ett sugmärke. Då påpekar jag vänligt men bestämt att jag minsann bränt mig på locktången, väldigt klantigt jag vet, och skrattar lite genant. Sedan blir jag lite dyster för jag inser att jag halvt är pensionär då det är tio år sedan det var inne med sugmärken, smygrökning och sånt fjortisaktikt beteende. Gamla tanten med brännmärke. Börjar ana vanvård på äldrevården?

Nu blir det till att skriva lite mer på tentan och lokalisera mig i den 568 sidor långa boken, jippi! Hej så länge!

Dag 08 - en låt som du kan hela texten till

2011-04-18 - 10:08:00
Jag kan stolt meddela att det finns hundratals låtar som jag kan hela texten till. Men den här låten... Jag förstår inte hur jag lärt mig den riktigt. Var rätt liten när den kom och jag måste pluggat texten från häftet från albumet eller något samt gått på gehör. Jag kan alla wailningar; när var hur de kommer. Kan fler låtar från detta album men jag är nog mest imponerad själv över denna låt. Kan tilläggas att den är på franska, eller ja, det hör ni nog.

Dag 07 - en låt som påminner om ett speciellt tillfälle

2011-04-17 - 09:17:00
Den 8 och 9 maj förra året var nog ett av 2010:s höjdpunkter. Jag fick äran att köra åt Salem al Fakir. Vi var väl ett fyrtiotal personer (inklusive mina vänner Sandra och Graciela) som genrepade med Salem några dagar innan och som sedan körade på sista låten - I'm so happy. Det finns till och med bevis på youtube. Klicka här för att se det (obs, sänk ljudet i början och höj vid 1:05. Var vänlig ignorera de skrikande kvinnorna hela tiden). Den här låten har blivit en signaturmelodi när man är glad att något är över, som tentor och förhållanden (!). Just grab your dearest and sing along.

Ja jag vet att hon är söt men håll tillbaka

2011-04-16 - 18:56:29
Förlåt, men jag kunde inte hålla tillbaka!
och VART fick de den gula klänningen ifrån?! Mina bröllopsbestyr fortsätter...

Dag 06 - en låt som påminner dig om ett ställe

2011-04-16 - 18:49:56
Den här låten påminner mig om det landställe som min familj hade under hela min uppväxt. Det låg utanför Eskilstuna, i Torshälla. Det var somrar med grönt gräs, bad och kossor i hagen i en liten röd stuga med stor tomt som vi spelade boccia och krocket på. Vi köpte badmintonnät och smällde upp också. Hela uppfarten till stugan var kantad av hallonbuskar, som man gömde sig i när man lekte kurragömma. Rivsår och uppskrapade knän tillhörde vardagen. Ramla ner från päronträdet likaså. Jag är väldigt tacksam för somrarna på landet. I bilresan dit och hem satt jag med min walkman och hörlurar och lyssnade på blandband. På Carola. Åh, vad jag ville bli som Carola. Sjunga på scen och vara på tv. Idag kan jag tycka att det är tur att jag inte blev som Carola bokstavligen (kasta blomkruka på folk i Guds namn).

Bränt skinn luktar illa

2011-04-16 - 13:27:10
Igår när jag lockade håret så lyckades jag bränna mig på halsen med locktången. Det var inget farligt men efter ett tag så svullnade halsen upp och jag blev illröd. Fick för mig att smörja med aloe vera men det sved som attans! När jag kom till mina föräldrar sen så såg mamma märket och utbrast "oj". Idag är det inte lika rött runtomkring men jag har ett två centimeter stort brännsår på halsen och någon form av blåsa. Skitäckligt. Lika smidigt som alltid! Nu ska jag ut i vårsolen och ta en promenad. Akta er för locktänger!

Jag lyser lika starkt som solen

2011-04-15 - 16:00:00
Har lockat håret och ska till mina föräldrar på middag snart. Sen ska jag och mor till Cirkus och se en dansföreställning som heter Rock the Ballet. Kommer bli en minst lika fin kväll som dag. Det har ju varit sol och 15 grader idag. Sista föreläsningen på kursen var det idag också. Vi fick hemtentan idag och jag känner mig lite lättad. Det känns bra när jag tittar på frågorna. I helgen blir det inget plugg alls, utan på måndag kör jag och min fina studiecirkel igång! Ha en fin fredagskväll (fredag igen, tiden går för snabbt)

Dag 05 - en låt som påminner dig om någon

2011-04-15 - 14:21:40
Vad svårt det här var då! Jag har flera låtar som påminner om flera stycken men vilken ska jag välja?
Den här låten påminner mig om min fina kompis Sandra, som jag beundrar enormt. Inte för att låten beskriver henne eller att hon vill ta mig till Rissne, utan jag tycker den påminner om alla de roliga, fina och crazy stunder vi har haft tillsammans. En av höjdpunkterna var nog förra årets konserter med Salem al Fakir. Förbandet var någon snygg-dryg (mitt och Sandras påfund) snubbe som sjöng att han hette Micke och att han ville ha mer. Jag förstod inte varför. Vem fan är Micke?!

"Varför sjunger han Micke, han heter ju Oskar?"
"Micke?"
"Mitt namn är Micke och jag vill ha mer. Vaddå Micke?"
"MYCKET!"
"Ja, Micke?"
"MYCKET!"
"Jahaaaaa"
"HAHAHAHA"

Ända sen dess får jag pikar om detta. Men jag bjuder på det. Det är väl inte så lätt alltid. Jag är rätt bra på att säga smågalna saker utan att riktigt tänka efter först, speciellt när Sandra är med. Spontanitet kallas det väl. Det är sånt man lär sig ute i förorten. Eeeh. Puss på dig Sandra

Jag måste rota i flaskan efter mod

2011-04-14 - 16:12:33
Ikväll drar vi ut och dricker tentavin på Söder eftersom alla de fina kursare jag umgås med fick bra betyg! Börjar bli lite av en tradition. Vin när tentan är inlämnad, vin när vi får betygen. Jag menar, får man dåliga betyg så dränker man sina sorger med vin. Funkar either way. Innan dess ska jag hem till Cassandra och äta middag!

Jag hittade en klänning också, en grön. En väldigt fin en, från Oasis. Men såg att den fanns i blått på hemsidan så jag ska kika i stan imorgon. Så himla skönt att ha det överstökat. Bröllopsbestyr är smått frustrerande.

Hej på er!
Fråga mig inte vad jag hyssjar för men säkert något hemligt, typ som att det är jag som ska gifta mig egentligen men jag säger att det är min kompis för min blivande man är ett välkänt ekorrgos!

Dag 04 - en låt som gör dig ledsen

2011-04-14 - 14:04:00
Låten säger mycket, om inte allt. "It's a song about family, love and lost." Jag tänker på min farfar och gråter varje gång jag hör den här låten. Kan i princip inte ens lyssna på den nu utan att ögonen tåras.

Konsten att ta en bra bild med tuggummibubbla

2011-04-13 - 20:00:09
Det var säkerligen så här det gick till när Veronica Maggio fotade inför sitt nya skivomslag. Hennes resultat skulle jag dock vilja påstå blev lite bättre än mitt.
Först tar man ju då en normal bild ifall bubbelblåsandet misslyckas.
Sen tuggar man frenetiskt ihop tre Stimorol-tuggummin till ett extra stort.
Se där, man får till det en gång men är inte riktigt nöjd.
Attans då. Besvikelsen är total.
Man får fundera länge. Vilken är den bästa blåsningstekniken?
Kanske om man drar ut det ur munnen jätte långt så att det blir segt och bra?
Nähä, inte det heller!!
Det fungerar att tänka ibland. Bubblan blev bra, men närbilder är inte alltid uppskattade.
Fjortonde gången gillt.
Det var nog bäst så här trots allt. Blåsa tuggummibubblor är svårt. All cred till Veronica.
På återseende! Nästa gång prövar vi gamla hederliga Hubba-bubba!

The sky is full of clouds and my world's full of people

2011-04-13 - 18:17:15
Efter det bra beskedet om betyget på tentan blev jag helt till mig och skuttade i princip in till stan. Där mötte jag upp Carro och Amanda som också fått B på tentan. Vi drack lite gott och jag kom hem vid två och somnade på soffan (som vanligt). När jag och Carro skulle skiljas åt lyckades jag på något sätt hamna på tunnelba nan som hon skulle ta och hon stod kvar på perrongen, för hon hoppade av precis innan dörrarna stängdes. Så hon fick gå till sin buss från Slussen eftersom det var sista tunnelbanan. Väldigt smidigt!

Imorgon åker jag till Skärholmen, way over town, för att leta klänning till det kommande bröllopet. Jag har hittat en på nätet och den fanns i butik i Skärholmen. Eftersom jag har ytliggare ett bröllop att gå på i juni så vill jag ha en som jag kan ha på båda. Tänk denna klänning till en solbrun hy. Hoppas den blir min imorgon! Fast egentligen vill jag ha en pastellfärgad klänning. I värsta fall får jag gå utan kläder eller i en onepiece.

Dag 03 - en låt som gör dig glad

2011-04-13 - 13:04:00
Hur kan man inte bli glad och sjukt pepp av denna låt?! Denna låt är ett tecken på att något bra kommer, något som man blir glad av. 27 april släpps Satan i gatan, 1 maj gifter sig min bästa vän, 2 juni är sista tentan, 10 juni åker jag till Spanien, i vinter blir jag "moster". Den påminner också om när jag var i Oslo och ramlade flera gånger. I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller blev min signaturmelodi.
Sedan alla små saker och ting däremellan som man blir glad av. Det som väntar på en. Det som kommer, det kommer, det kommer, det kommer, det är nästan här. Men man måste hålla ut. Det har Veronica lärt mig haha.

Chockad Fröken Ankarstav coming through pt. II

2011-04-12 - 21:24:30
JAG FICK ETT B PÅ MIN TENTA! Alltså är det här ett skämt?! Mitt andra B på religionskunskapen. Jag är så jävla bra!! Tralala!!! Nu måste vi fira vafan!! WUÄÄÄÄÄÄH!

Dag 02 - din hatlåt

2011-04-12 - 12:04:00
Jag fick fundera länge på den här. Det kommer ju alltid låtar som man hör och tänker "fan vad jag hatar den här låten". Men när det väl kommer till kritan så står det still. Men det här är en låt som jag inte klarar av. Rihannas nasala genomträngande röst ger mig kallar kårar, just på den här låten. Jag förstår inte hur hon kan sjunga så nasalt, hon måste ha nypt åt näsan vid inspelningen eller något.

Inga bekymmer, man är lycklig var dag

2011-04-12 - 00:02:17
Tjejerna har precis åkt hem. Gud vad jag älskar att umgås med dem! Alltid lika roligt, flummigt, flamsigt och härligt! Vi har bokat resa till Spanien!! Fan vad jag längtar! Tänk en vecka i solen, att få börja sommaren brun, glad och bekymmerslös. Härliga tider väntar!

Solig måndag

2011-04-11 - 13:14:00
Skönt med långhelg, är ledig idag med nämligen. Har läst lite kurslitteratur och senare kommer mina tjejkompisar hit. Vi ska äta middag och boka resa till Spanien.

Idag fyller världens bästaste storebror år. GRATTIS! Tror han sitter och mumsar resterna av jättetårtan på jobbet.

Det jag undrar mest av allt nu är dock vart mitt tentaresultat är?! Det skulle läggas in i fredags men det gjorde det inte. Inte idag heller. Jag och mina kurskamrater blir ju galna här. Nog för att föreläsaren på dåvarande kurs var seg men så här får man inte hålla på! VI VILL VETA!
Helt normalt födelsedagsfirande i min familj.

Det kommer förfölja mig för alltid

2011-04-11 - 12:51:55
Jag skickade denna länk till Sandra. Hon och alla andra av mina kompisar gillar att påpeka att spelningen på Mosebacke fick lite osmidiga följder som var helt och hållet Oskars fel...

Dag 1 - din favoritlåt

2011-04-11 - 12:22:17
Jag har oerhört svårt att definiera en enda låt som min absoluta favorit. Därför så blev det den här av historiska orsaker. Jag har alltid gillat Christina Aguilera och tycker hennes röst är fantastisk. Den här låten är från Stripped och jag lyssnade om och om igen på den. Den är än idag en av mina absoluta favoriter. Låten påminner om både bra och dåliga stunder i mitt liv. Christina kommer nog alltid vara nummer ett av kvinnliga sångerskor för mig.

30 dagar musik

2011-04-10 - 22:24:46
Jag hade tänkt att göra en engelsk version av den här, men superbra Madde hade en svensk översättning, så vi kör på det. 30 dagar från och med imorgon.

Tårtkalas

2011-04-10 - 17:31:02
Herrejävlar vilken tårta det blev! Brorsan fyller år i morgon och firade med fika idag.

Bottnarna bakade jag igår och allt annat idag. Fyllningen är lemon curd frosting som jag tjuvsmakade på innan jag pysslade ihop den, riktigt god. Tyvärr äter jag inte tårta själv men de andra verkade uppskatta den. Väldigt mäktig tydligen men såklart, den är ju sjutton våningar ungefär!

I got soul but I'm not a souldier

2011-04-09 - 15:52:30
Jag kom faktiskt hem igår. Fast idag klockan 13 var jag hemma. Fick sova hos mina föräldrar eftersom tunnelbanan var inställd på grund av personalbrist. Smidigt SL.

Snart ska jag iväg och sjunga med mitt band Souled på en privat fest. Måste ha på mig svarta kläder, vilket inte är så svårt med min garderob haha. Ha en fin lördagskväll! Jag ska sjunga understämmor på soullåtar all night long! Peace

SL ser man sedan dör man

2011-04-08 - 23:57:31
Jag kommer inte hem ikväll
om jag känner SL
Låt oss ta farväl
för jag ska bomba er ihjäl
Jag kan ta ett långt hårt straff
för SL är så fucked up!

Melodi: Sjumilakliv

Notera att tunnelbanan inte går. Ifall nån missade min bitterhet. Och inte pendeln heller.

Idag är det fredag

2011-04-08 - 11:53:33
Började dagen med långfrukost bestående av ägg, bacon (älskar när de är superknaperstekta), blåbärssmoothie och vaniljte. Måste köpa nytt vaniljte, det är bara två påsar kvar. Tror inte jag överlever helgen på det.

Idag ska det läsas kurslitteratur om nyreligiositet (sekter och sånt), handlas ingredienser till bakning och eventuellt bakas. Jag ska baka tills på söndag då min bror firar sin födelsedag och det ska prövas något helt nytt. Vad det blir får ni se då. Man kan dock göra lite i förväg! Sen så är det ju fredag idag för i bövelen! Det ska vi fira!
Förra årets bakning till påsk :)

Här går vi med en tyst melodi ensamma i hela stan

2011-04-08 - 08:04:00
Idag skulle min farfar fyllt 82 år. Vila i frid!


Barfota fötter genom hela stan

2011-04-07 - 19:43:29
Jaha. Det ser lovande ut. Ehm. Vafan vill alla ta mig till Rissne för?!

Nu ni...

2011-04-07 - 15:30:42
...ja nu. Det här är ett steg i rätt riktning. Jag ska fixa en lägenhet. En ny, någon annanstans än här där jag bor. Min lägenhet är jätte fin men läget är tveksamt. Så jag ska fixakontrakten untz untz! Till hösten vill jag flytta.

Spanien är ett land där man äter tapas

2011-04-07 - 08:27:00
Idag ska jag fixa CV och skicka in till lite olika verksamheter och företag. Jag är fast besluten att inte avlida på Coop den här sommaren. Eller jag kan jobba alla röda helger, vilket är midsommar och söndagar. 100% ob is the shit. Men vet ni vad det bästa är? I början av juni drar jag till Spanien i en vecka. GUD VAD SKÖNT!

Tjejerna i Grekland 09

Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

2011-04-06 - 23:38:10
Ända sen jag såg Veronica Maggio live på Grönan i augusti förra året så har jag haft den här låten på hjärnan. Och idag släpptes en teaser - Mitt hjärta blöder


Mitt hjärta blöder, kom vi sover över

2011-04-06 - 13:18:13
Nu ska jag och min förkylning åka iväg och träffa min kära mor på stan. Vi ska titta på present åt min bror. Vi kanske bör handla den också. Efter det möter jag upp Maral och sen bär det av till Solna för middag och mys. Hej så länge!

Hej konsument

2011-04-05 - 14:22:52
Enormt uttråkad. Gjorde DN's lista. Enjoy.

Bästa promenad: Längs Bällstaån

Favoritgata: Fjällgatan

Favoritdrink: frozen strawberry margarita

Äter lyxmiddag på: ett matbord i Hökarängen

Bästa mikromaten: Middagen från dagen innan

Favoritförort: oavgjort mellan Skogås, Hökis och Sumpan

Fikar gärna på: Gröna Stugan i Sumpan en solig dag

Bästa lunchställe: mezebaren på Universitetet

Bästa brunchen: Sirap

Bästa kaffet: 7eleven på Universitetet

Bästa konsertlokalen: Mosebacke/Södra teatern/Kägelbanan

Bästa baren: Lilla hotellbaren

Här bjuder jag mamma på middag: Söderkisen alt. hemma hos mig

Här bjuder jag pappa på middag: Blå dörren alt. hemma hos mig

Senaste Stockholmsupptäckt: Medelhavsmuséet

Senast sedda teater-/dansföreställning: We will rock you på Cirkus

Senast sedda utställning: Intended Consequences på Fotografiska

En bra gåbortspresent: hembakade cupcakes

Favoritlyxartikel: praliner från Chokladfabriken

Läser just nu: Fornnordisk religion av Gro Steinsland

Läser helst: böcker som är baserade på en sann historia

Favoritråvara: Broccoli

Favoritfärg: Svart, vitt. Inte så mycket däremellan.

Favoritmärke: Nudie

Favoritskor: blommiga Dr Martens

Klädkonto per månad: 0-2000 kr

Dricksprocent: 10% 0 till dålig

Modeförebild: Thomas Di Leva. Not.

Motionerar: två tre gånger i veckan

Mest överskattade affär: NK

Det dyraste jag har köpt: min Miu miu väska.

Favoritprodukt på Systemet: Alkohol. Mer specifikt? Ett bra rödvin

Favoritprodukt på Apoteket: Nässpray

Bästa fyllekäket: Folkets kebab på Folkkungagatan

Lyssnar på: mina förståndiga vänner

Bästa förfestmusiken: Ölbriller - Erik & Kriss

Senast gnolade: Jag kommer - Veronica Maggio

Senast köpta skivan/-låten: Vem köper skivor nu? (har dock förbokat Maggios kommande)

Mitt sämsta köp någonsin: lila converse

Dansar helst till: allt utom Eric Saade

Senaste impulsköp: lila nagellack

Senaste fyndet: vaniljte från utländska avdelningen på Vivo, bättre än knark

Senaste secondhandfyndet: en 140 säng på Blocket

Fulaste klädfärg: bajsaktig senapsgul

I dvd-spelaren/datorn: Despicable me

Användbar pryl: iphone

Mode jag aldrig vill se igen: savannbyxor

Värsta huvudbonaden: bandana

Bästa huvudbonaden: pilotbrillor

Favoritaccessoar: pärlörhängen

Bil/Transportmedel: Tunnelbana, blå linje

Återvinner: glas, papper, metall, plast. Allt som man kan i princip

Hejar på/håller på: sport är inte min grej. Bara män kan bråka om AIK är ett stockholmslag eller inte.

Så får jag tiden att gå i kollektivtrafiken: läser kurslitteratur och sedan somnar jag

Färgbomb

2011-04-05 - 10:10:00
People of the world, spice up your life!


pics, weheartit.com

River en vacker dröm

2011-04-04 - 16:29:02
Jag har en liten fundering. Har tittat på ett klipp med Veronica Maggio live i dansk tv. Hennes pianist heter Birgit Bidder och ska snart släppa ett soloalbum. Då kan hon ju inte vara pianist åt Veronica och då måste ju en ny pianist hittas. Frågan är: hur söker man det jobbet? Vill ni inte se mig som Veronica Maggios pianist och körsångerska? Jag kan ju Jag kommer redan (och Måndagsbarn, 17 år, Gammal sång, den där nya från Grönan i somras med flera). Och stämmor sjunger jag i sömnen. JAG VILL HA JOBBET VERONICA! Jag är driven, bra på att arbeta i grupp, utåtriktad, musikalisk, punktlig, har körkort, bra med barn, snäll, allt du behöver Veronica! Missa inte chansen!!! Tack på förhand /fröken Ankarstav

UÄ&#*K!(/€ÄH#

2011-04-03 - 22:55:12
DÖ FÖRKYLNING DÖ! FUCKING COLD! MUERTE! UÄ&#*K!(/€ÄH# Nej jag är inte bitter! Kan jag få vara frisk nån gång? VA? Tydligen inte. Tack hej /snormonstret

Då lägger jag en pizza och går ut

2011-04-02 - 23:29:20
Alltså, vilken idiot kom på att göra en reklam som marknadsför billiga flygresor genom att ha två svettiga män diskuterades flygresor och sen BAAM så kaskadspyr den ena den andra i ansiktet. Vem kom på det? Ska man få något instant sug efter att boka en flygresa på grund av en spya? Det är snarare så att man byter kanal eller stänger av teven och skriver nån form av inlägg om det, halvt äcklad av den gula kräkan med röda inslag (som tros vara paprikabitar?). Nej fy alltså. Hade jag velat se kaskadspyor kunde jag gått in på tjejtoan kvart i tre igår. Dålig reklam i all ära men den här tar priset.

Igår och idag

2011-04-01 - 13:44:18
Gårdagen var fullspäckade med roliga aktiviteter! Hade en bra föreläsning om fornnordisk religion på morgonen, sedan åkte jag och hämtade ut ett paket i Haninge industriområde, har varit där förut när jag hämtade mitt körkort och nu hade det här paketet från USA kommit till samma ställe. Klockan fyra mötte jag upp Cassandra och Carro från klassen i Slussen. Vi gick på Fotografiska där de hade olika utställningar, bla en utställning om folkmorden i Rwanda. Väldigt intressant, hemskt och tankeväckande. Jag vill åka dit och öppna ett barnhem för alla dessa barn födda som ett resultat av våldet. Nån vacker dag ska jag volontärarbeta! Efter utställningen åt vi på Folkets Kebab på Folkkungagatan, som har den bästa kebaben i stan. Sedan gick vi runt hörnet och satte oss på Carmen, där två killar från klassen slöt upp med oss. Vi diskuterade allt från folkmord, skolarbete, pedagogik, barn, vaniljte (alltså vet inte hur vi kom från vaniljte till bajsblöja, men jäkligt skickligt). Till sist gick vi hem till Galan i klassen och hade lite efterfest. Jag kom hem runt kvar över tolv tiden och somnade på soffan.

Idag vaknade jag 9.15, pigg som en lärka och åt en frukost bestående av ägg, bacon och smörstekta champinjoner. Har suttit och snorat, knarkat vaniljte (jag är beroende, fyra koppar sedan imorse, är det verkligen bra?), snorat lite till, strött näsdukar över halva lägenheten och tittat på allt dåligt skit på tv. Ikväll ska jag träffa Emz som är här från Oslo, gå på stand up med Alex och eventuellt möta upp min syster efteråt och partaja lite. Vi får se. Det får bli vad det blir. Den här helgen kommer äga!
RSS 2.0