Lose your blues and just laugh at life and then seize the day

2011-07-31 - 19:16:27
Den här helgen har varit så himla underbar! Har druckit drinkar och umgåtts med fina människor! Efter en fin vecka på jobbet i bageriet så var det skönt att vara ledig! Var i och för sig på allsången i tisdags och såg Hoffmaestro, åt en mysig middag med Cass, Carro och Amanda i onsdags, provjobbat på Cupcake Sthlm i torsdags, ja, hela veckan har varit produktiv! Imorgon börjar en jobbvecka i bageriet men alla arbetskollegor är så roliga och trevliga att jag längtar lite efter morgondagen haha! Ikväll ser jag en film och försöker varva ner efter alla helgens bravader! Peace

"En attack mot dom blir en attack mot oss"

2011-07-31 - 18:12:40
Så jävla grymt tal av Jonas Gardell!!!!

Gone too soon

2011-07-23 - 19:49:35
En passande låt i denna ack så mörka stund.

And I'll go back to black

2011-07-23 - 19:25:49
Hur hemskt det än må vara med Norge, så kan jag inte bara sitta hemma. Så jag beger mig ut och dricker lite vin med Sofie. Förresten, Amy Winehouse är död? Vad är det här, dödens helg? Hemskt!

Tenn ett lys for Norge

2011-07-23 - 13:24:32
För en månad sedan pratade jag och Sofie om att åka till Oslo och hälsa på vår vän Emz.
Vi kunde åkt i torsdags om vi åkte. Då hade vi varit mitt i kaoset.
Helt ofattbart hur en människa kan orsaka så mycket smärta?
Nästan 90 personer har mist livet. Ofattbart.
Mina tankar går till alla anhöriga.
Och till Norge.
Hoppas den jäveln åker på livstid gånger 340 år. Stryk ska han ha!
Den här dagen blir nog inte som planerad.
Just det, Emz mår bra och hela kollektivet.
Jag är i chock.
Men nu är den stora frågan: VARFÖR?
Första gången vi var i Oslo. Så himla fin stad!

Långa dagar blev till nätter sen till år

2011-07-21 - 19:55:43
Skrev precis ett långt mail till en person. Det var oerhört svårt att säga allt men det behövdes få sagt. Lätta mitt hjärta. Men det var för bådas bästa. Det är synd att det kommer till situationer som det här men ibland så kanske man måste inse fakta och inse att det är bäst så här. Livet går vidare. Vill boka första bästa resa härifrån. Till en karibisk ö och glömma allt vad bekymmer heter.

Jag är så hög, jag kunde dö

2011-07-17 - 19:13:24
Inte hög, utan trött. Trött. Men jag kunde dö. Av trötthet. Har gått upp 4 på morgonen i 4 dagar. På onsdag är jag ledig så tills dess lär ni inte höra av mig. För jag somnar senast klockan 20 varje dag. Men det går bra på jobbet och det är kul. Men som morgontrött människa har jag återigen valt helt fel yrke. Hej så länge /bagarn

"Synd bara att han är kort och rätt ful på nära håll"

2011-07-13 - 20:23:54
Efter att jag och Sandra ätit en god middag på Ramblas i Hornstull så gick vi ut, lite lulliga av vårat vin. Och vem stöter vi på? Jo Oskar Linnros!! Sandra blev helt till sig och blev arg för att jag knappt reagerade! "Alltså det var som om jag såg ett spöke eller något, jag fick panik!!" sade hon sen! Va? Han är en normal människa. Eller ja, typ. Men de var för roligt, jag kissade nästan på mig av skratt för att hon reagerade som en fjortonåring! Det här kommer jag pika henne för länge! Och rubriken, ja det skrev hon på facebook efteråt! HAHA jag älskar kombinationen av mig, Sandra, vin och Oskar Linnros!!

Last friday night

2011-07-13 - 14:27:41
Hilarious! Kathy Beth Terry! Och Hanson är med i videon! T.G.I.F

Summer days drifting away

2011-07-13 - 11:32:01
Jobb, meloner och sommarens första bad

2011-07-08 - 18:54:04
Okej, det är sjuhundra grader ute och jag jobbar och jobbar och svettas och svettas. Idag jobbade jag i bageritet och jag tror jag svettades ut halva min vikt i svett, rann bort, ner i golvbrunnen och försvann. Nej då, men nästan. Mer som snubben i Axe-reklamen, som lyfter på armen varav armhålan kaskadspyr svett. I helgen jobbar jag ensam i bageriet, ska upp kl 4 imorgon! Ska baka focaccia till ett bröllop som hålls på jobbet vilket jag aldrig bakat förut men det går väl bra. Annars får man göra om och göra rätt. Jag håller på att somna med datorn i knät redan nu so we call it a day. Peace!
Schyssta meloner åker säkert i bilen


Badade igår, fy fan vad skönt det var!

Praise God for beef

2011-07-05 - 21:54:32
Jag var på bio och såg "Transformers 3 - Dark of the moon" idag. Den var lite lång men bra! Men om de gör en fjärde film så kommer jag inte se den för Shia LaBeouf har sagt att han inte ska vara med i den då vilket betyder att det inte är någon mening alls att se filmen! Och Megan Fox var ju inte med i den här filmen utan någon Victoria's Secret-modell med putande välfyllda läppar. Pff. Men filmen var bra i alla fall! Nu blir det vaniljte och mer SYTYCD.
Optimus Prime tar fram de stora grillbesticken när han ska på BBQ.

Här avslöjar hon att hon egentligen är en Decepticon och ska strypa honom långsamt.


RUN FORREST RUN! Shia springer jäkligt fort från kvinnan i bakgrunden som ville ha en high-five. Don't keep it hanging!

Laundry day

2011-07-04 - 10:14:25
Om en timme blir det tvättstugan, sen vet jag inte vad jag ska göra efter det. Blir rastlös över att vara ledig och inte göra någonting, känner att jag likaväl kan jobba då. Ska väl försöka få ordning på lägenheten, den har varit katastrofalt ostädad sen någon vecka tillbaka. Nu blir det gröt till frukost och sen sortera tvätt. Hej så länge!
weheartit.com

En rejäl facerape ser ut så här

2011-07-03 - 13:53:22
Tack 16-åriga kusinen för den!
RSS 2.0