I'm so happy cause you are gone, you are gone it makes me happy

2011-03-30 - 23:22:40
Har haft en jättefin dag och speciellt nu på kvällen! Åt på grekisk restaurang på Söder med Alex och Maral och pratade och hade underbart trevligt! Men just nu använder jag orden tönt och mes för mycket. Måste gå vidare, eller har gått vidare. Känner mig glad idag! Inget som tynger mig! Den här våren och sommaren ska bli den bästaste på länge! Men just nu har jag en förkylning på g men vad gör det när man har så fina vänner omkring sig? Speciellt när Alex halkar på Söders enda isfläck och faller i marken med ett pang. Som vi skrattade (vi såg såklart till att hon var okej innan, som de goda vänner vi är). Maral skrattade så att hon grät. Nu är jag den enda som inte halkat av oss men jag ramlade ju fyra gånger i Oslo, men eftersom det var utanför Sveriges gränser så räknas det tydligen inte. Jag får väl ramla i helgen när jag ska ut med min syster, vi är bra på det, hon och jag. Nej hörrni nu är det läggdags! Peace /A

Vem ska jag tro på, tro på när allt är så här?

2011-03-29 - 20:35:59
Jo, jag lever. Mycket nu bara. Min iphone är hel igen, tack gode gud. Jag återkommer snart, ska träffa Alex och Maral imorgon och prata av mig, skratta och dricka vin. Just nu har en sten lättat från hjärtat. Skriv något roligt till mig så länge. Puss alla (ja alla är typ fem stycken, men puss på er!)

Död åt iTunes

2011-03-27 - 14:01:41
Nu har det hänt. iTunes har dödat min iPhone. Jag är jävligt förbannad. Vill säga massor av svordomar som helvetesjävlakukfitta. There, I said it. Nu ska vi se om en total återställning räddar den, eller om iTunes fuckar allt igen. Bajs. Bokstavligen.

"Det smakar som kött, människokött"

2011-03-26 - 00:37:57
Jag blev mer än salongsberusad, eller jag är det. Mycket fina stunder. Mycket vill ha mer. Som vi skrattat! Alexandra tyckte mangon smakade som kött, människokött. Vi skrattade nog så att vi dog och sen återuppstod. Godnatt alla! Pussenuss <3

Idag är det fredag!!

2011-03-25 - 14:23:47
Efter ännu en föreläsning med herr Flummig, som kantades av smått incestuösa inslag i form av egyptisk syskonkärlek, så åt jag och Cassandra lunch (jag tror att det är den bästaste lunchrestaurangen på skolan, mezebuffé). Sen så åkte jag hem och handlade vin. Ikväll ska det nämligen drickas vin med tjejorna och jag känner för att bli lite mer än salongsberusad. Bara känner för det. Innan dess ska jag bli upphämtad av syster då vi ska åka till Sickla och fixa hennes dator. Kommer bli en bra helg med bio och våfflor och massa fint umgänge! Hörrni, fredag är nog den bästa veckodagen! Speciellt när man får cash! Peace!

I got a pocket full of sunshine

2011-03-24 - 13:01:35
Sol ute, converse på, Myth & Mystery (kurslitteratur) i min famn, snart låna bok på biblioteket, ledig dag, träffa Maral och Carro ikväll. Om jag hade en Facebook-knapp som det stod gilla på skulle jag trycka på den direkt.

Do you know the F-word? Ffff... fornication?

2011-03-23 - 22:14:14
På dagens föreläsning sade läraren att vi ska på studiebesök nästa vecka, på Medelhavsmuséet. Det ska bli roligt, inte ofta högskolestudenter får göra det. Den här kursen är bäst hittills!
Efter skolan satt jag i solen vid Sergels torg i fyrtio minuter och läste kurslitteratur. Sen mötte jag upp mamma och vi fikade och såg "The King's Speech" på bio. Den var jäkligt bra! Spännande, rolig, dramatisk, tårdrypande. Mycket bättre än Black Swan!

"Dear citizens. Ms Ankarstav requires one million pounds. Those who are unwilling to provide for this will immediately be punished by death. Or eating a goats beard. Whatever the parliament decide's appropriate. God bless us all - George VI"

Det var talet, jag lovar. Förlåt om jag förstört filmen för er nu.

Bazinga

2011-03-23 - 08:04:00
Skänker bort mina förstora kläder till väl behövande, då måste man ha nya kläder till våren och sommaren. Det är inte ofta jag köper kläder. Men nu slog jag till på stort. Några klänningar och en top. Och leggings för 40 kronor paret. Som hittat!

För övrigt läser jag religion mellan 9-12 och sedan ska jag och min kära mamma fika och gå på bio. Ha en fin dag i solen stalkers! Peace


Gif Created on Make A Gif

Fake it until you make it

2011-03-22 - 21:20:41
Idag har fake it until you make it fått en helt ny innebörd. Det fungerar verkligen! Fick agera sångerska istället för pianist på dagens rep och jag kunde hälften av låtarna, de som var soul-klassiker. Men det gick strålande, man kan göra mycket med hjälp av Spotify och letssingit.com haha. Nu är det Desperate Housewives!

Inga kläder på youtube

2011-03-22 - 12:39:22
27 april släpps Veronica Maggio's nya album "Satan i gatan". Idag släpptes en teaser. Fan vad 10 maj kommer äga!

Den orakade sanningen pt. 2

2011-03-21 - 23:39:21
Titta vad som händer om man skaffar grövre ansiktsbehåring, Madeleine Adams-Ray. Det var därför herr Linnros inte behöll den. Inget att satsa på alltså. Då fick jag det tillkännagivandet.Källa: Aftonbladet

Damn you autocorrect

2011-03-21 - 22:30:35
Ibland hatar jag iphone! Skulle skriva cykelringen, det blev vilfåtöljen. Biltema blev bultens. Damn blev dammet, sen famnen. Nu tror jag snart att jag stänger av autocorrect-funktionen! Men då kommer ju alla sms bli konstiga ibland. Svårt med sådana här dilemman. Jag menar, hela det här inlägget hade varit på tok för oläsligt. Men då har vi ju det där med tur igen, tur att jag inte ska bli svensklärare!

I follow rivers

2011-03-21 - 20:03:14
Vet ni? Jag kommer ihåg när Lykke Li var 19 nått och hade en liten konsert i receptionen på min skola, hon gick klassen över mig. Hon sjöng en låt som jag faktiskt fortfarande kommer ihåg lite av. Tänk att hon skulle bli nått stort. Där ser man. Jag gillar i alla fall "Wounded Rhymes" och speciellt "I follow rivers". Alla förtjänar att vara lykkeliga! (haha gud så fyndig jag är! Ehm)


Ååh nu blev jag lite nostalgisk när jag sitter här med skolkatalogen från Fryshuset 2003-2004. Jävla soulare! Snyft

Tiden flyger förbi även när man allt faller samman

2011-03-21 - 16:20:36
Hade kursstart idag, hela två dagar efter tentan på förra kursen. Så jag fick med andra ord två dagar ledigt och jag var sjuk båda dagarna. Härligt! Här går det undan! Men nya läraren är så jäkla bra, fantastiskt skön snubbe. Jag tror den här kursen kan bli bra. Ingen salstenta heller, utan hemtenta yes yes yes. Bara att lära sig alla urminnes tiders religioner först. Sen är det bara en kurs kvar, sen är det sommar och förhoppningsvis ett nytt jobb! Har lust att ta en promenad i solen eller nått just nu, vi får se. Ska fortsätta filosofera kring sommarjobb först. /A

Trust you will keep your order with us

2011-03-20 - 21:52:34
Mina skor har blivit försenade, så himla typiskt. Jag får de runt 16 april. Det är en månad dit. En månad. Katastrof. Men då hinner kanske snön försvinna? Om en vecka vrider vi fram klockan till sommartid. Alltid något.

I only wanted to see you laughing in the purple rain

2011-03-20 - 17:48:46
Eftersom både gårdagen och dagen till ära har spenderats på soffan, hostandes (jag trodde jag skulle kissa på mig ett tag där) så insåg jag två saker. Som en uppenbarelse kom det till mig
Ser ni? Lila väggar, lila kuddar och lila naglar. Det matchar bra. Men min favoritfärg är nog svart. Andra uppenbarelsen handlar om att när man är sjuk och har ont i halsen då får man äta glass. Så jag åt en piggelin. Dessvärre har jag inget foto på det så ni får själva fantisera fram en bild av det. Nu ska jag se "The Social Network", med Justin Timberlake. Jag var sjukt kär i honom när jag var mindre. Men sedan besöksförbudet så övergav jag det tyvärr. Puss

Jag tror det var något om en buss

2011-03-20 - 10:43:08
Idag mår jag mycket bättre. Skulle till och med vilja kalla mig utvilad! Men jag hade en väldigt konstig dröm. Jag skulle ta mig hem från Solna station i nån form av snökaos. Jag hade kollat resväg via iphone men varje buss som kom tog jag inte. Ett alternativ var att ta tåget, men det var sent. Ett annat alternativ var att ta bussen till Sundbyberg och ta t-bana därifrån men den var det också förseningar på. Det tredje alternativet var att gå hela vägen hem (ja det stod så på SL). Så jag stod där och vela. Mamma ringde och sa att hon kunde möta mig i Rissne eller Duvbo. Då blev jag arg. Sen kom det en buss till som jag frågade busschauffören om den gick förbi mig. Då fick jag till svar att SL inte var nått jävla taxibolag. Bussen åkte. Jag vaknade. Inser nu, att när man drömmer om förseningar i kollektivtrafiken, då har det gått för långt. Vinterns kaos har satt djupa spår i mig. Till och med mitt drömmedvetande har rotat någon form av hat till att åka kollektivt på vintrarna. Så vi hoppas på vår nu. Inga blomblad på spåren bara, tack!

Snurrar runt och beger mig norr

2011-03-19 - 21:25:54
Alltså, jag har alltid trott att Partille låg norrut, nånstans kring Luleå eller nått. Men så ligger det vid Göteborg. Apropå ingenting. Vilken tur, tänker ni nu, att jag inte ska bli geografilärare. Men vi kan skylla på att jag är i någon form av delirium som en bi-effekt av Ipren, bromhexin och mucoangin.

Den som uppfann feber ska dö

2011-03-19 - 15:59:43
Och uppfinnare av hosta och halsont are going down with him (yes förmodligen en man som uppfann skiten. Så att de ska kunna känna sig lite ni-kvinnor-pratar-om-att-föda-barn-men-när-en-man-är-sjuk patetiska, mhm).

Tiden går tretusen gånger snabbare när man har roligt

2011-03-18 - 23:48:25
Snart ett år sedan. Gud vad kul vi hade. Jag tror jag ska skriva dit det på mitt CV.

Körat åt Salem al Fakir - check.


Hostar upp mina lungor

2011-03-18 - 17:24:38
Nu ska sjuklingen bege sig ut i snöstormen och hyra film. Lite kul måste jag ju ha i min ensamhet. Tentan behöver vi inte ens prata om. Hade en penna vars stift gick av var fjärde mening. Sen så knaprade jag mucoangin men det hjälper inte mot hosta. Så jag tog hostmedicin när jag kom hem och då hostar man ju ännu mer! Varför?! Nu tror jag snart att mina lungor landar på bordet framför mig, men det blir ju skönt för min omgivning, lugn och ro ett tag. Ska nog ta och unna mig nått riktigt jäkla onyttigt, typ Ben&Jerry's. Eller ska jag? Vill nog mest ha mitt vaniljte och mysa med min varma filt, somna klockan sju och inte bry mig om när jag vaknar imorgon. Ta hand om varandra i snöstormen. Tänk på Japan när ni klagar på snön. Å skänk lite pengar till dom, skaffa ett fadderbarn. Gör nått bra! Typ komma hem till mig och diska och ta med en töntig komedi. Ni får 500 kronor och slem på köpet! Någon?

Hur ska det gå, fyra alarm är på

2011-03-17 - 22:57:36
Fröken Ankarstav är rädd att försova sig i morgon på tentadagen. Ja, det finns snooze. Men ändå.

Mike, Stuart, Phil, we have to get this girl a new voice

2011-03-17 - 20:24:21
Min röst försvann! Låter som en kråka. Kan bero på att jag pratar så himmelskt mycket att min ack så onda hals fick nog. Allt jag har att kommunicera med nu är datorn och telefon. Tyck synd om mig nu?
Jag vill ha en minion!

Hon är hårdare än stål

2011-03-17 - 16:51:00
Hon e från Huddinge. Hon e från Hu-uddinge.

Ärade vänner. Det är med lite skam i kroppen som jag erkänner att jag har fastnat på en låt av Orup. Ja, Orup. Jag kan erkänna att jag sjungit på hans låtar förut. När man var fem år och gick omkring "åååh till Magaluf, där måsarna skrattar sig hesaaa". Men då var då och nu är nu. Orup är från Huddinge. Så han har skrivit en låt om en flicka från Huddinge. Det är verkligen inte jag personifierad, eftersom jag är ju inte från Huddinge Huddinge, det är en rätt stor skillnad ska ni veta. Jag är från förorten, Huddinge är mer villaidyll och fake-brats. Men poängen är att jag fastnat på den där låten. Och den vill inte ut ur mitt huvud.

Sedan har jag hittat en annan låt. Jag tror jag var tio-elva år när den kom. Jag sjunger mycket hellre avdankad gammal 90-tals r'n'b än Orup. Yeah yeah yeah yeah. Älskar att de har sisådär tre fyra tonarsbyten i slutet. Up yours Melodifestivalen!

Sjukdom, ålderdom och sepeöga

2011-03-17 - 16:08:21
Vem i hela fridens namn har smittat mig med halsont? Eller kan det vara så att mitt osmidiga val att ha skinnjacka igår är orsaken. Men att det kommer så där pang boom. Tack för den. Imorgon är det tenta och jag känner mig som vanligt väldigt säker på ett F. Vem kom på alla de här religionerna? Inom samma religion också! Helt beundransvärt att man kommer ihåg vilken gud som gör vad och när var hur varför man ber till denne.

Inte nog med att jag börjar bli sjuk så har jag upptäckt mitt sepeöga. Det är lite mindre än andra ögat. Jag har haft det sen jag var barn ser jag nu! Tyck synd om mig nu? Det högra ögat. Ser ni? Sepeögda barn kommer jag få. Men det har jag ju redan konstaterat tidigare. Snyft.

Måste ut i solen

2011-03-16 - 15:34:31
Jag är klar med sammanställningen av det man ska kunna till tentan. Så jäkla skönt. Nu är det bara att bege sig till mor och far och skriva ut det (sol baby) och sedan läsa igenom trehundratusen gånger. Jag går på repetition. Jämt uhu. Fram med gula märkpennan bara. Där har ni min kväll. Eller nej, jag ska faktiskt se Black Swan på bio. Men märkpennan är med, ifall att jag får pluggcravings. Eh. Most likely.

Sinnet och kroppen är del av materien och har inget med självet att göra, självet är alltid fritt

2011-03-14 - 23:44:32
Jag vet inte vad det är, men jag kommer nog aldrig söka ett jobb som religionslärare om jag inte absolut måste. Jag ska bli musiklärare. Inget annat. Allt annat är överflödigt. Nu ska jag gå in på min sista timme tentaplugg för idag. Tillåt mig ta livet av mig för en stund, återfödas som en smart person och som skriver kick-ass på tentan. Helst smal också, med magrutor och vältränade armar. Oj men nej, var det bara rent önsketänkande. Fy vad dålig karma jag får nu. Imorgon blir då till att bara göra goda gärningar. Börjar med en god sjuhelvetes frukost. Puss hej.

Det får bli vad det blir

2011-03-13 - 22:46:54
Åååh jag måste skriva ett CV. Jobbigt värre. Känns som jag bara ordbajsar massa bra egenskaper av mig själv. Måste man ha en bild också? Då måste man ju hitta en så där bra bild som man ser glad ut på men inte för glad utan mer trevlig, men inte för trevlig utan mer tillmötesgående och snäll. Men mest glad. Oerhört komplicerat det här med att söka jobb. Helst vill jag då ha ett jobb på körsångerska och/eller pianist. Men då lever jag ju smått i en fantasivärld om jag tror att det går. Vi får se. Det får bli vad det blir.

Levande död

2011-03-12 - 16:56:40
Ja, ungefär så känner jag mig. Efter att ha varit på Comedy Club live igår med Alex, vilket var sjukt kul, så åkte jag hem och kunde inte sova alls. Var uppe i varv. Somnade väl ett skulle jag tro. Då kan ni minsann förstå att jag var trött när klockan ringde 4.45. Jag tror jag jobbade mitt långsammaste någonsin. Plockade upp tre syltburkar på ungefär tio minuter. Det var kallt, jag frös, allmänt borta. Mina kolleger frågade om jag var ledsen eller sjuk för jag brukar alltid vara så glad och pratsam. Jag var slut som människa helt enkelt. Ikväll ska det spelas poker och drickas lite vin. Ett glas vin; sen sover jag på köksbordet eller nått. Tentaveckan kommer bli JÄTTE rolig!!!

Natten är ung och jag ligger vaken

2011-03-11 - 00:44:30
Jag ska upp om 5 timmar nått. Det vore ju en bra idé om jag lade ifrån mig iphonen och försökte sova men ibland tänker jag inte så klart. Sådär som man tänkte när man var liten och absolut inte skulle gå och lägga sig. Sova var farligt. Och när ens mor promt manade på att klockan var mycket så kom suckandet fram och ibland krokodiltårarna. Gud vad jobbigt det var! Nu har man större problem än så kan jag säga. Tänk om man var så smart som liten att man visste vilka hemskheter som väntade när man blev stor. Då hade man gladeligen lagt sig på direkten så att morgondagens lektimmar skulle komma snabbare. Men ack nej. Som litet flickebarn levde jag för stunden och på sommrarna sjöngs det Idas sommarvisa med blommor i håret och uppskrapade knän. Förortsidyllen, som numera är sällsynt. Lika sällsynt som fem timmars sömn per natt på en skolvecka. Farväl arma sömn! Imorgon börjar tentaperioden och jag håller mig vaken för då nalkas den inte lika snabbt. Sova är farligt.

Andas andas andas, allting snurrar runt

2011-03-10 - 21:19:59
Beslutsångesten är över. I samband med att jag skrev förra inlägget så beställde jag skorna, de översta, som så många andra tyckte! De är på väg från England till mig nu, sparade 500 kronor på det (varför är Dr Martens så dyra i Sverige för?). Snart i min famn! Och på mina fötter! I övrigt har jag inte så mycket att säga, har tränat med Marre idag och nu är jag hemma och fördriver tiden med ett frenetiskt sms:ande med Sandra och lyssnar på Veronica Maggio. Kan inte det vara den 27 april snart? Och sen 10 maj ännu snabbare? Snälla?
De kommer, de kommer, de kommer, de kommer, baby, jag tror jag är kär!

Beslutsångest till tusen

2011-03-10 - 13:26:34
Dagens i-landsproblem är om jag ska beställa ett par skor från nätet eller inte. Det leder då till det andra i-landsproblemet; vilken av de två modellerna ska jag köpa? Båda är fina. S V Å R T. Hjälp mig, pretty please!

Fyra fina flickor

2011-03-10 - 01:11:23
Fyra fina flickor. Fyra flaskor vin. En rad diskussioner om läraryrket och efterblivna pojkar. Den här onsdagen blev väldigt bra! Shit vad vi är B (för att alla fick B på tentan). Fett keff, som vi säger i förorten. Fast inte keff utan mer bäst! Jambo jambo eyo eyo! /smått förfriskad förträffligt fin fröken Ankarstav

You're a cold blooded murderer

2011-03-08 - 21:45:13
Skulle precis tina lite bär i mikron. Då blixtrade det lite, vilket det brukar göra och är fullkomligt normalt. Men sen. Det började blixtra som in i helsike, blå och vita blixtrar i hela mikron som om det vore självaste tolvslaget på Skansen. Som om att mikron var trött på att tina bär och fått nog."Damn you berries, I'll kill you all. I'll kill you." Samtidigt så tror jag att den ville skrämma slag på mig. "Damn you berries, I'll kill you and y our master." Mhm precis så var det. Sladden är numera urdragen och luckan silvertejpad. Vad sa du nu då, bär-dödare?!

Internationella kvinnodagen

2011-03-08 - 20:27:08
Fråga: Idag är det Internationella Kvinnodagen, en dag för alla kvinnor, betyder det att alla andra dagar är männens dag? Det är ju fusk att vi får en dag och de får 364 dagar. Men så lever vi ju i ett mansdominerat och könssegregerat samhälle. Åh, vilka fina ord jag använder. Det är bara för att jag är kvinna. Kvinnor kan!

Well I can dance with you honey if you think it's funny

2011-03-08 - 20:01:53
Är precis hemkommen från repet. Fy vad det är kul att spela alltså! Varför har jag inte gjort det tidigare kan man fråga sig. Vi körde en ABBA låt. Inte så mycket soul kanske. Men nästa vecka ska vi börja spela Måndagsbarn untz untz. Noterna har jag redan och sen så har jag skrivit ner ett litet sångarr på den eller vad man ska säga. Kan inte bli mer än bra.

Föreläsningen i morgon är den näst sista på kursen. Jag hoppar högt av glädje för att de är ju så tråkiga. Men samtidigt så betyder det att tentan närmar sig och hur i hela världen ska det gå, känns inte som om jag tagit in någon som helst information under de här tre veckorna. Det återstår att se. Nu ska jag titta på slutet av "Halv åtta hos mig" där nån medeltidsfanatiker lagar mat med massor av honung i. På tal om honung så kommer man ju osökt in på semlor. Jag äter inte semlor. Det var bara det jag ville ha sagt. Tack och förlåt.

Chockad Fröken Ankarstav coming through

2011-03-08 - 11:47:00
Vänner!!! Jag fick ett B på min salstenta!!! ETT B! Helt jävla sjukt! Det kändes jätte dåligt när jag skrev den och så blev det ett B?! Tankarna irrar runt och säger att nått måste vara fel, har de verkligen rättat min tenta?! Men ja tydligen! Ett B! Imorgon hämtar vi ut dom och firar med vin och middag, min studiecirkel är bäst!

Grötigt värre

2011-03-07 - 23:23:21
Jag är kung på att rimma. Men google? Google kan inte rimma. Bevis:
Å vad i helskotta är grötrim? "Ät lite gröt så hittar du en nöt." Eller vadå?

Beroende

2011-03-07 - 21:54:17
Jag har skapat ännu ett beroende. Inte nog med kardemummakaffet så har jag blivit beroende av Twinings Vaniljte, dricker en kopp varje kväll. Jag var lite osäker först på hur det skulle smaka, men det är faktiskt gott. Man skulle ju kunna tro att detta beroende var nummer två i listan, men det är bara ett i mängden. Jag är beroende av följande: iphone, broccoli, spela piano, CSN, el, vatten, vänner, sol. Utan dessa ting överlever jag inte i första taget.
Jag tror jag är beroende av photo booth?
och av plåster!

Det finns mer i livet än television och perfektion

2011-03-07 - 19:29:43
Vem kom med den smarta idén att göra om programmet Big Brother? Hua! I fredags så såg jag lite på det med Alex och Marre (de tvingade mig, två mot en). Då inser jag till mitt stora förtret att 1. programmet är oerhört långtråkigt samt 2. en ytligt bekant snubbe är med i programmet. Det är sånt mina högstadielärare varnade för när min klass utsågs till årets värsta och fick en ordentlig utskällning; Antingen blir man ung mamma som hänger i centrum eller så ställer man upp i en realityserie och blir ingenting alls. Thank God att jag och mina vänner kom längre än så. Big Brother ger mig rysningar. Stackarna vet inte vad de går miste om i det verkliga livet! Det krävs karaktär och vilja för att komma någonstans. Jag vet vart jag ska. Å inte är det Big Brother-huset.

Jag tror mitt hjärta blöder, kom vi sover över

2011-03-07 - 11:53:53
Okej, om en kvart måste jag bege mig av till skolan men fick precis reda på att varken Cassandra eller Amanda ska gå, men jag går ändå, inga högstadiefasoner här inte! Om föreläsningen är av sin vanliga struktur så går jag i pausen. Ska träna efter i Fridhemsplan, dock inte på Friskis & Svettis. Det är som en sekt. Och skulle jag träna där så skulle jag vara sektledaren. Höger ben fram, höger ben bak, spring och köp mig en kaffe, heja spring tillbaks. Fan vad nice. Jag ska härmed bli friskissektledare! Den som vill vara med i min grupp skriver "Jag är med" i kommentarsfältet så fixar jag datum, lokal och musik att sträcka armarna till. Peace /A

P.S Hur kan man sjunga på en låt som man bara hört en gång för 6 månader sen? Veronica, släpp din skiva NU! D.S

What in the world is happening?

2011-03-06 - 23:47:04
Haha. Jag ställde klockan på 6.30. Kikade på schemat och jublade över min upptäckt över att jag börjar 13. Det betyder ju sovmorgon för guds skull! Alarm fyra timmar senare - check.

Sjutton och fyrtionio hos mig

2011-03-06 - 19:56:01
Lägenheten blev städad i tid, maten blev lite försenad men det var det värt. Gud så gott det blev! Vi åt rättikagratäng med helstekt fläskytterfilé med rödvinssås (hemmagjord). Jag hade ju aldrig lagat maten förut men det blev så gott så att man ville slicka tallriken ungefär. Kanske inte så extremt men nåja, ni förstår. Mamma och pappa ville ha receptet och göra det själva. Kan även meddela att jag skar mig i fingret rätt ordentligt, ovanligt. Jag och knivar... Pappa tog med sån där som man slipar knivar med och slipade dem. Mitt finger fick lida. Men men. Det skulle ha varit värt ett avhugget finger! Ska sadla om från fröken till kock. Hemkunskapslärare?! Den sjungande kocken? Nu är det kaffet som talar. Eller?

make avatar

Sätt igång nu, skynda, ila vi har inte tid att vila

2011-03-06 - 13:58:44
Städningen ska vi klara, ja vänta lite bara. Nu är det städning av fjuttiga lägenheten som gäller. Några få utspridda klädesplagg ser så mycket ut på en sådan liten yta. Ikväll är det halv fem hos mig som gäller, min mor och far kommer över på middag och jag ska hinna städa (varför städar man endast när man får besök av familj och vänner?) och sedan börja med maten. Det blir värsta supermenyn vettja. Till städning måste man ha musik. Ha de (sägs på norska annars försvinner effekten)

Vad sa ni nu då?

2011-03-05 - 23:04:13
Melodifestivalen är skit. Det har jag konstaterat ikväll. Folk röstar med framstjärten! Idioter. Så blir det rätt låt som vinner och sen blir det fel, samma gamla visa igen. Lägg ner skiten!

Fullständigt lagom normalt beteende

2011-03-05 - 17:14:47
Snart ska jag bort och äta kräftor. Ja, kräftor i februari. Nej det är mars ju!! Hur som haver så är det fullständigt normalt med kräftskiva i vintersäsong, i alla fall i min familj. Ankarstavarna bryter trender och går över gränser. Right on, right on. Snart firar vi väl midsommar i april, sätter upp en stång i vardagsrummet och dansar, äter sill och äter av potatisen som odlats i parketten. Fullständigt normalt som sagt. Men eftersom ingen riktigt definierat normalt så är det ju ingen som kan säga att vi är onormala. Galna kanske, men ack så normala.

På det femte ska det ske

2011-03-05 - 15:36:40
För det första så kunde jag inte somna igår, jag var helt uppe i varv efter gitarrkraschandet. Det var inte ens jag som tog sönder den! För det andra så har jag blivit beroende av kardemummakaffe. Dricker det just nu. För det tredje så har jag gått över alla mina principer med varma drycker nära min dator. Det här kaffet är så gott att jag måste ha det i närheten. För det fjärde så kommer jag vara uppe i varv ikväll också eftersom tre koppar kaffe har den effekten på mig. Jag är rätt uppe i varv annars så kaffe är som droger. Jag menar, jag tål inte att äta dextrosol eller att dricka redbull, så det här med kaffe, jag är modig som tillåter mig själv att utsättas för det. För det femte så finns det inget femte. Tji fick ni.

Den gick sönder i tusen små bitar och finns inte mer

2011-03-04 - 22:55:48
Maral och Alex har precis gått hem. Vi åt god mat, drack vin och skrattade åt allt och alla, speciellt åt filmen. Det sista vi gjorde var att krascha min gamla akustiska gitarr. Det har varit Marals stora dröm i ett halvår nu, så nu tog vi tag i det och gick ut och slog den i marken. Jag har filmat det. Gud, jag skrattade så att jag nästan kissade på mig. Vi är oerhört normala i min vänskapskrets. Man blir som man umgås.

Satan i gatan

2011-03-04 - 13:33:35
Jag och Cassandra ska på Veronica Maggio på Kägelbanan den 10 maj. Untz untz!
Jag plankade Jag kommer igår. Satan i gatan vad jag är bra! Ikväll kommer Alex och Marre över och äter mat och så ska vi se "Despicable me", lite fredagsmys. På föreläsningen såg vi en film om zenbuddhister. En munk ställde frågan varför det var så mycket vitt ute och när det kommer försvinna. En annan munk svarade "När det är vitt är det vitt och när det inte är vitt är det inte vitt". Klockrent svar på när våren kommer för alla som tjatar. Det finns viktigare saker i livet än snö. /A

Even when I'm a mess I still put on a vest with an S on my chest

2011-03-03 - 19:33:25
Vänner, jag har överträffat mig själv. Jag har gjort förträffligt över förväntan bra kaffe. Jag lade i lite kardemumma bland kaffepulvret och det blev väldigt gott. Det var bara det meningslösa jag hade att säga. Just det, icke att förglömma; att storhandla själv utan bil är världens sämsta sysselsättning att göra en torsdag förmiddag. Det slog till och med läsa tråkig hinduismbok. Men nu är kylskåpet välfyllt med massor av gott. Två månader kvar till bästa kompisens bröllop. Jag och Katrin Zytomierska kör LCHF för fullt. Here we go!

Bildkälla: weheartit

Men jag går i repris och gör samma fel som igår

2011-03-03 - 00:40:34

Föreläsningen idag var i alla fall någorlunda intressant. Vi somnade inte och vi slutade väldigt mycket tidigare. Sen var vi, samma fina studiegrupp som förra kursen, duktiga och gjorde alla instuderingsfrågor på hela hinduismboken, och jag säger då det, att långtråkigare bok får man leta efter. Till och med religionspsykologin var roligare. Just nu känns det som allt är väldigt tråkigt och jag är inte road alls av det här. Jag vill ha musiklektioner! Eller undervisa lite ungdomar i musik! Men ack nej. Känner mig lite halvdant dekadent. Tur att jag blev uppmuntrad av mina tjejkompisar med mat och dryck på Friday's. Jag vill nog ha fredag hela veckan. Inga tentor. Bara allmänt musicerande, lite rödtjut och ett gott skratt. Vart hittar jag det? Finns det en sådan lost-and-found-låda någonstans? Det enda som för övrigt är rätt så lyckorusbringande är detta klipp. Papoy!
bildkälla: weheartit
RSS 2.0